Frontline tapasztalatok az első nap után!

Frontline tapasztalatok az első nap után!

Az újrainduló játékmód első benyomásai, a ranglépéshez szükséges pontok és egy kiváló kalkulátor.

A Frontline legutóbb 2018 májusában volt játszható, de optimalizációs problémák miatt egészen a párhuzamos renderelés bevezetéséig várnunk kellett visszatértére. Az új rendszerben novemberig havonta egy héten keresztül lesz játszható, és az első nap után már meg is jelentek az első problémák, de ugyanígy rengeteg érdekesség is napvilágot látott.

Problémák a belépéssel

Akár egyedül, akár szakaszban játszol, a fenti probléma előjön. A ma hajnalban érkező frissítésben ezt valamiért nem orvosolták, de nem kell megijedni, mert ha elég sokszor klikkelsz a csata gombra, akkor előbb-utóbb be fog dobni a váróba.

Valami a matchmakerrel sincs rendben

Annak ellenére, hogy több, mint kétezren vannak a váróban, a matchmaker percekig képtelen csatába rakni. Persze a helyzet nálunk még mindig jobb, mint az amerikai szerveren, ahol súlyos játékoshiány van, -bár a kép kissé megtévesztő, mert amerikai idő szerint délelőtt készült, így csúcsidőben valószínűleg ott is összejön a 30 játékos.

A szintekhez szükséges ponthatárok

Bár tavaly sokkal gyorsabban lehetett haladni, de idén a nyeremények sokkal kecsegtetőbbek, aminek fényében érthető a ponthatárokban történő módosítás. Ha szeretnéd tudni, hogy mennyit kell játszanod a kitűzött célig, akkor ez a kalkulátor minden bizonnyal a segítségedre lesz majd.

19 óra játék egy presztízs szintért?

Ha az amerikai játékos ezt a tendenciát folytatja, akkor az STA-2-ért összesen 114 órát kell játszania, a rejtélyes tier IX-es vasért pedig 285-öt. Tekintélyes érték, az egyszer biztos!

Mennyi időt fektettél be ebbe a módba, és hányadik szintnél tartasz jelenleg?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.