Hihetetlen meglepetéssel indult a Major első mérkőzése

Hihetetlen meglepetéssel indult a Major első mérkőzése

CS:GO - Csúnyán kikapott a fnatic, a mindenki által utolsó helyre tett ViCi hatalmas meglepetéssel kezdett.

Egy kisebb késéssel ugyan, de végre elkezdődött 2019 első Major versenye, ami az IEM Katowice névre hallgat. Az új szabályoknak köszönhetően egyből a Minor papíron legesélyesebb és leggyengébb gárdái csaptak össze, (név szerint a fnatic és a ViCi), emellett pedig a Renegades és az AVANGAR. Utóbbin sima papírformát láthattunk, de a fnatic összecsapása jóval érdekesebbnek bizonyult.

Fnatic vs. ViCi Gaming (Overpass)

Rögtön az elején hatalmasat sokkolt a kínai többségű csapat, hiszen hármat pislogtunk és a 9. körben már 8-1-es vezetést láttunk a ViCi-nek. Ezután azért szépen lassan elkezdett megérkezni a meccsbe a fnatic, de végül a félidőt már nem tudták tökéletesre javítani; 9-6-tal folytatódott a mérkőzés.

A második játékrészben viszont semmi nem változott, a ViCi támadni is tökéletesen tudott, a mérkőzés vége felé pedig már nem akartunk hinni a szemünknek: a kínai csapat egyszerűen lemosta a pályáról KRIMZ-éket.

Advent és zhokiNg is hatalmasat menetelt, míg a fnatic gárdájából egyedül KRIMZ-t lehet kiemelni, a többiek egységesen rosszul játszottak. A svédek szerencséjére van még idő javítani, de a ViCi-nek ez egy borzasztóan értékes győzelem lehet a továbbiakban. A Renegades csapata végül 16-8-ra verte az AVANGAR-t Trainen.

A közvetítések persze tovább pörögnek, a magyar csatornán például a C9 és a Grayhound összecsapását láthatjátok, –így akik kíváncsiak Dickstacy menetelésére azok csatlakozzanak hozzánk az E1 TV-n:

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!