Deathrattle Rogue kicsit másképp: dübörögnek a dinoszauruszok

Deathrattle Rogue kicsit másképp: dübörögnek a dinoszauruszok

A Hearthstone off-meta dzsungelében Valeera elkezdett dinoszauruszokat szelídíteni. A végeredmény a Deathrattle Big Rogue!

Sajnos a tények magukért beszélnek. Jelenleg a Hearthstone Standard metájában nem nagyon tud labdába rúgni sem a Shaman, sem a Rogue. Ez nem jelenti azt, hogy Legenden belül, vagy nagyon alacsony rangokon ne lehetne egy-egy off-meta változattal érvényesülni, de a Rank 10 alatti sávban ezek már nem eleget a haladáshoz. BlackHinder összerakott egy Deathrattle Big Rogue-ot, amit eddig még a paleontológusok sem fedeztek fel és rögtön lemászott vele Legend 69-ig. Mutatjuk a dinoszauruszokkal felturbózott változatot!

BlackHinder's Legend #69 Deathrattle Big Rogue

Kód: AAECAaIHBM0DhgnCzgKggAMNtAGbBYgHxsIC5dECi+EC5+EC8OYCwOwCtPYC3voC7PwC0YEDAA==

Az eredeti Deathrattle Rogue valamikor a Boomsday Project megjelenése utáni első hetekben élte fénykorát, amikor az újdonság varázsa és a kiforratlan meta káosza együtt megteremtette azokat a feltételeket, hogy tökéletesítsék a verziót. Gyorsan letűnt azonban ez a kor és a feledés homályába merült a pakli, azonban most BlackHinder újra elővette és felturbózta hatalmas lényekkel, amik eddig nem szerepeltek a deckben. Megjelent a Silver Vanguard és bekerült mellé öt darab nyolc manás hatalmas lény. A Charged Devilsaur azonnal mehet arcra, ha kicsaltuk a Vanguardból, utána akár a Cube is elfogyaszthatja reggelire a rántott dínót, hogy a későbbiekben még nagyobb fenyegetést jelentsenek az ellenfélre. A Deranged Doctor azért került a pakliba, hogy valamivel túléljünk a gyorsabb deckek ellen, mivel valódi védekezést semmi sem nyújt igazán a korai agresszióval szemben.

A Necrium Blade, Necrium Vial és a Kobold Illusionist helyes használata segíthet megnyerni a mérkőzéseket, de rengeteg gyakorlás kell mire kiismerjük, hogy mit és miért kell kijátszanunk a siker érdekében. Az eredeti változat, –ami a Mechanical Whelpre és a Devilsaur Eggre épült– már a múlté, a dinoszauruszoké a jövő!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!