Jaina ismét lángok közt - Aggro Odd Mage paklibemutató

Az összeállítás a legtöbb kaszt ellen remekül teljesít a ladderen. 

Az előző héten érkezett nerfek hatására a Hearthstone metája teljesen átalakult és új paklik hódították meg a népszerűségi és tier listákat. Nemrég be is mutattunk nektek 9 összeállítást, amivel nyugodtan nekivághattok a laddernek, ha lemaradtatok volna róluk, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Akkor irány a ladder - 9 pakli, ami már bizonyított a nerfek után

A Hearthstone az utóbbi időben egy picit hektikus volt. A dupla téli nerf, rendesen odapakolt. Lássuk milyen deckek maradtak fenn.

A felsorolt paklik közül egyébként az Aggro Odd Mage napról-napra többször van jelen a mérkőzések során, ráadásul a győzelmi arányai is magasak a HSReplay statisztikái szerint, szóval úgy határoztunk, bemutatjuk nektek a listát, végigmenve erősségein és gyengeségein. Vágjunk is bele!

Kód: AAECAf0EBnGvBNHhAu72Ap74AqiHAwyeAbQEngXsBevCAo/TAovlAvvsAs/yAr36AqSHA82JAwA=

A Pakli alapvetően a páratlan mechanikára épül Baku the Mooneater segítségével, aki miatt Hero Powerünk kettőt sebez egy helyett. A kezdeti körökben így könnyen elbánhatunk a fenyegetésekkel, ráadásul a Daring Fire-Eater és a Clockwork Automaton által biztosított buffokkal akár a nagyobb lényeket is meg tudjuk oldani a későbbiekben. A Fireblast használatát nem is nagyon szabad visszafognunk, ugyanis ha több mint nyolc sebzést sikerül bevinnünk vele és még a kártyák szellemei is velünk vannak, akkor Jan'alai, the Dragonhawk hamar a kezünkbe kerül, hogy megidézze régi jó barátunkat, Ragnaros the Firelordot. A taktikánkat persze nem érdemes csupán erre építeni, mert az ellenfél minden bizonnyal tárt karokkal várja a tűz urát valamilyen leszedéssel, viszont extra győzelmi kondíciónak tökéletes.  

A stratégiánk egyébként agresszív kell, hogy legyen, amiben nagy segítséget nyújtanak az olcsó lények, mint a Dire Mole, a Fire Fly, továbbá a Secretkeepert is érdemes okosan kombinálni a varázslapokkal vagy a Kirin Tore Mage-dzsel, hogy minél nagyobb nyomás alá helyezhessük az ellenfelet. A védelemről a hősképességünk mellett a szóban forgó secretek is gondoskodnak, továbbá nem szabad lebecsülni a Conderstorm és az Arcane Missiles hasznosságát sem, melyekkel tapasztalatból mondom, hogy őrületbe tudjuk kergetni az ellenfeleket, nem is beszélve a Fungalmacerről, amivel az apróbb lényeinkből, vagy éppen a meglepetés Leeroy Jenkinsből is még veszedelmesebb fenyegetést tudunk kreálni. 

Természetesen a pakli nem tökéletes és könnyen megtorpanhatunk, ha nem úgy jön ki a laphúzás vagy nem vagyunk elég agresszívek. Legjobb matchupunk a Quest Mage, ami ellen 94.63% a győzelmi arányunk több mint 1200 mérkőzés alapján, a legrosszabb pedig az Odd Paladin, mely ellen csupán a mecsek 31.68% tudjuk behúzni. A Midrange Hunter sem jelent nagyobb kihívást a paklinak, az Odd Warriorba, Wall Priestbe, illetve a Zoo Lockba viszont már beletörhet a bicskánk. Összességében a Secret Odd Mage egy remek pakli jelenleg, viszont okosan kell megjátszani a stratégiát és az erőforrásainkat, vagy kifulladunk. Azok számára, akik sokallnák a pakli árát, Stargazer Luna nyugodtan helyettesíthető akár plusz egy Fungalmancerrel vagy Arcane Intellecttel is. 

Nektek egyébként hogy tetszik a pakli? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!