Békaesővel érkezik a hétvégi Shudderwock-front: Murwock Shaman bemutató

Elkapnak a karmok és megtámadnak a kis békaemberek. Egy érdekes off-meta paklit mutatunk be a Hearthstone világából!

A Murlocook ismét hadba vonulnak. Ezúttal hű vezérük Thrall vezetésével vetik bele magukat a csata forgatagába. KiwiiNbacon az off-meta paklik egyik legnagyobb mágusa, futószalagon gyártjai az őrültebbnél, őrültebb deckeket. Ezúttal nem rugaszkodott el a talajtól, hanem a klasszikus Murloc Quest Shamant bolondította meg néhány izgalmas kártyával. Mutatjuk a paklit!

kiwiiNbacon's Murloc Quest Shudderwock Shaman

Kód: AAECAaoIBoEEkwmbxAKn7gLw8wLv9wIMxQPbA+MF0AenCJHBAp3CArHCArTNArbNAovOAuKJAwA=

A Unite the Murlocs mellett még két másik Legendary fért bele ebbe az őrült Aggro / Token pakliba. A Hagatha the Witch az olcsó lényekkel utánpótlást biztosít nekünk, ha nem sikerülne a mocsárba fojtani ellenfelünk a meccs korai szakaszában, a Shudderwock az összes hasznos Battlecryt megismétli nekünk, amivel azonnal felerősíthetjük a lényeinket és húzhatunk lapokat. Hagatha után csak akkor érdemes Shudderezni, ha nincs más lehetőség a vereség elkerülésére, mivel a három sebzés gyakorlatilag az összes lényünket azonnal elpusztítja.

Mivel nem minden a rengeteg Murloc, bekerült egy Mana Tide Totem, amivel még több kártyát pakolhatunk a kezünkbe, továbbá két Cryostasist is találunk a deckben. Ezeknek a funkciója mindössze annyi, hogy gyorsan felpumpálhatjuk valamelyik kis minionunkat, hogy ne pusztuljon el az ellenfél körében indokolatlanul. A Bloodlustot nem lehet kihagyni egy Token Shaman pakliból sem, mivel a rengeteg kis lényünkből valódi spártai békaharcosok válhatnak a varázslat elsütése után.

Off-meta deckről van szó, ezért nem kell komolyan venni, de ha szeretnétek teljesíteni Shamanos, vagy Murlocos küldetéseket, vagy esetleg egyszerre a kettőt, akkor bátran húzzátok fel a békatalpakat és irány a vérmedence!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!