Légy te is tábornok: Frontline tippek és trükkök egy unicum játékostól!

Légy te is tábornok: Frontline tippek és trükkök egy unicum játékostól!

A jól ismert német klán, az Odem Mortis unicum játékosának tanácsait foglaltuk össze nektek.

A híres német klán játékosa, RagingRaptor egy Youtube videóban osztotta meg személyes tapasztalatait a játékmódról, és természetesen számos értékes tanáccsal szolgált. A tippek segítségével nemcsak bevételeid nőhetnek, hanem a haladásod is gyorsulhat.

Első tipp: A legfontosabb harci utasítások

A legjobb az Engineering, ami főleg támadóként ad jelentős előnyöket, de védőként is jól jön a +10 másodperces megszakítás bónusz. Emellett az Inspire válhat be -főleg, ha a csapattársaid a közeledben vannak-, és végül, de nem utolsó sorban a Spotter Planeből nyerhetünk ki hihetetlen értékeket. A legtöbben a bombázásokat választják, illetve főleg a sebzésre mennek, így egy jól elhelyezett felderítői repülés nem kicsit dobhatja meg az assist sebzésünket a csatában. Mindhárom harci utasításban közös, hogy konzisztensen működnek.

Második tipp: Közlegényből generális

Ha támadóként gyorsan generálissá szeretnél válni, akkor foglalj, míg védőként próbálj meg minél több foglalót megsemmisíteni! A várt hatás nem marad el.

Harmadik tipp: Maximum három tank, pótellátmánnyal

Válaszd ki a három leghatékonyabb tankodat, és csak azokat használd, -lehetőleg pótellátmánnyal. A pótellátmányok ára Frontlineban is épp annyi, mint normál csatákban, ellenben a csaták átlagos hossza 7 perc helyett 17-26 perc, -így értelemszerűen sokkal többet hozhatsz ki belőlük.

Negyedik tipp: Támadóként tudd, hogy mit csinálsz

Ha még nem vagy generális, akkor ne lődd az ütegeket! Az ütegek megsebzése közel sem ad annyi pontot, mint egy sikeres foglalás.

Ötödik tipp: Szakaszban minden könnyebb

Hiába vagy unicum játékos 60%-os győzelmi aránnyal és 4.000 WN8-cal, ha a gyengébb képességű játékosok összehangoltan támadnak rád, akkor esélyed sincs. Talán kilősz egyet közülük, de maximum ennyit tehetsz.

Hatodik tipp: Figyeld a térképet és az eredménytáblát

Érdemes gyakorta ellenőrizni, hogy az adott fronton hány szövetséges és ellenséges tank van, és annak függvényében megválasztani a játékstílusodat. Túlerőben támadni, hátrányos helyzetben áthelyezkedni érdemes.

Hetedik tipp: Használd a személyes tartalékaidat

Akárcsak a pótellátmányokat, úgy a személyes tartalékokat is érdemes felhasználni a játékmód alatt. A magasabb jutalmak miatt a százalékos bónuszok még többet nyomnak majd a latba.

Nyolcadik tipp: Vigyél magaddal néhány repeszt

Nagyon sokan az újonnan boltokba került festés nélküli Skorpiont, a Progettot, a SU-130PM-et és a Lynxet használják, amik ellen különösen hatékony lehet a HE. A teljes lőszer kapacitásod 10%-a nyugodtan lehet repesz, -akár még olyan táras tankokba is betölheted, mint az ELC EVEN 90 vagy a Lorraine.

Kilencedik tipp: Ismerd az ütegek páncélzatát

A korábban említett repeszromboló elosztás az ütegekkel is összefüggésben van, hiszen a hátsó pontokra nyugodtan be lehet tölteni a HE-t.

Extra tipp: Járműtípusok

A közepes tankok a legjobbak, a könnyű tankok a tapasztalt harckocsizóknak válhatnak be, a nehéz tankok a városban vagy lassú előrenyomulásnak brillírozhatnak, míg a tüzérek védekezésben -főképp az Engineering képessel- lehetnek jók, a tankvadászok pedig helyzetfüggőek.

Reméljük, hogy tudtok majd hasznosítani néhányat az elhangzott tanácsok közül, és sikeres Frontline csatákat kívánunk az utolsó napokra!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.