"Nem vagyunk megelégedve az eddigi teljesítményünkkel, de együtt fogunk küzdeni tovább" - shox

Tegnap már sokkal magabiztosabb volt a G2, de még ma is játszaniuk kell.

Nem indult túl erősen a Major a G2 csapata számára, egy szoros Vega Squadron elleni győzelem után, két csúnya pofont kaptak az AVANGAR-tól és az ENCE-től. Tegnap ugyan képesek voltak életben tartani reményeiket, hiszen 2-1-re győztek a fnatic ellen, azért az ne felejtsük el, hogy a fnatic borzasztóan rossz formában volt és könnyen lehet, hogy a mai TYLOO elleni mérkőzés már sokkal nehezebb lesz a franciáknak. A következő kérdésekre shox adott választ a HLTV-nek, a fnatic elleni győzelem után.

A fnatic elleni utolsó pályán, Overpass-on, mintha egy teljesen más G2-t láttunk volna, végig uraltátok a játékot. Mit változtattatok, hogy ennyire jól ment az a meccs?

"Igazából nem sokat. Talán csak többet készültünk, de Mirage-on az sem számított. Ott nem tudtuk a saját játékunkat játszani, kommunikációs hibáink is voltak és összességében elég ijedten játszottunk. Tudtuk, hogy az utolsó esélyünket játsszuk éppen és valószínűleg ez mindenkit helyre is rakott kicsit fejben. Nem vagyunk megelégedve az eddigi teljesítményünkkel, de együtt fogunk harcolni tovább azért, hogy fejlődjünk."


Mi a helyzet a két új játékosotokkal? Megbirkóznak a nyomással?

"Számukra ez az első Major amin részt vesznek, nagyon várták már, de nem hinném, hogy ijedtek lettek volna. Persze élesben teljesen más egy Majorön játszani, mint a felkészülés során, szóval ez elég új most nekik. Még ha az eleje nehezen is indult, ma megmutatták, hogy csak idő kérdése és fel tudják venni a lépést a legjobbakkal is."

Vagy a FURIA ellen fogtok játszania holnap (ha győznek a Cloud9 ellen) vagy a TYLOO lesz ellenfeletek. Melyiknek örülnétek inkább?

"Őszintén szólva, nem igazán van bármilyen preferenciánk ilyen esetekre. Amit eddig kitapasztaltunk, hogy bármilyen csapat ellen tudunk veszíteni, szóval arra kell törekednünk, hogy a saját köreinket tudjuk játszani és uraljuk a pályát."

Azóta persze a Cloud9 nyerte meg a mérkőzésüket a FURIA-val szemben, szóval ma délután a TYLOO-val csap össze a G2. Ha nem akartok lemaradni róla, mindenképpen véssétek be a naptárba és kövessétek be a Magyar Esport TV Twitch csatornáját, ahol a Major összes mérkőzését magyar nyelvű közvetítéssel követhetitek.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!