Új szereplő kapta az év második Major versenyének rendezését

Új szereplő kapta az év második Major versenyének rendezését

Se ELEAGUE, se PGL, se ESL nincs a listán, újoncot köszönthetünk nyár végén!

Miközben javában zajlik az IEM Katowice Major, amit egyébként magyarul is nézhettek, csak nálunk, már elindultak a találgatások, hogy vajon ki rendezheti majd 2019 második Major versenyét. Hamar felröppentek az első pletykák, miszerint a többéves versenyszervezésre visszatekintő StarLadder lehet végre valahára a befutó, a híresztelések pedig igaznak bizonyultak, hiszen 2019 nyár végén a kijevi központú csapat rendezheti majd meg a világ legnagyobb CS:GO versenyét. 

"A cégünk pontosan a Counter-Strike iránti mérhetetlen szeretet miatt lett megalapítva, az első versenyünk pedig már jó pár éve volt. Együtt nőttünk fel ezzel a játékkal és mindig kritikus pontja lesz az életünknek. Hatalmas izgatottsággal és megtiszteltséggel jelenthetem be, hogy a StarLadder fogja rendezni a 15. CS:GO Major tornát, méghozzá egy lenyűgöző helyszínen, egy lenyűgöző közösség számára. A legjobb formánkat fogjuk hozni, hogy egy igazán emlékezetes Majort tudjunk csinálni." - olvasható Alexander Chegrinez, a StarLadder üzleti fejlesztéséért felelős igazgató bejelentésében. Ahogy azt már megszokhattuk most Katowicében is, már a Minorok is Berlinben lesznek megtartva, változatlan pénzdíjazással, ahogyan a Major összdíjazása is szintén 1 millió dollár maradt.

Ezúttal tehát nem az ukrán főváros, hanem Németország központja lesz a Major helyszíne, méghozzá a 14.000 főt befogadni képes Mercedes-Benz Arénában lehet majd a világ legjobbjainak szurkolni. A Starladder Major pontos dátumai az alábbiak szerint alakulnak:

  • európai és amerikai Minor - július 17-21
  • CIS és ázsiai Minor - július 24-28
  • Minor Rájátszás - július 29.
  • Új Kihívók szakasz - augusztus 20-25
  • Új Legendák szakasz - augusztus 27-szeptember 1
  • Bajnokok szakasza - szeptember 5-8

Jegyeket áprilistól lehet majd kapni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!