Íme minden, ami a Budapest Five összeomlásához vezetett

Íme minden, ami a Budapest Five összeomlásához vezetett

A játékosok egy közös nyilatkozatot osztottak meg a kialakult helyzettel kapcsolatban.

FLASH, bodito, bzt és Aaron most szerették volna tisztázni a kialakult helyzetet, úgyhogy egy közös nyilatkozatot adtak ki, amiben leírnak mindent.

A nyilatkozatban többek között arról is szó esik, hogy októberben kezdtek el játszani, majd egész jól ment a játék, gyakorolgattak, javítgatták a hibákat. DEv-nek köszönhetően a Budapest Five-hoz szerződtek, elkezdődött a közös projektjük. A csapat a kezdeti lendület után kezdett egy kicsit leengedni és MustanG mellett FLASH, bodito, bzt és Aaron is úgy érezte, hogy DEv nem fejlődik. Próbálták mondogatni neki, hogy gyakoroljon amennyit csak tud, de a munkája mellett természetesen nem sok ideje maradt erre. Ezt természetesen jelezték a vezetőségnek is, akik elbeszélgettek a csapattal és arra a megállapodásra jutottak, hogyha ők DEv nélkül szeretnék folytatni, akkor ugrik az egész szervezet is, ugyanis a BP5 az egész ötöst megszerette volna tartani.

A négy játékos ennek ellenére úgy döntött, hogy nekik az a jobb, ha elválnak útjaik és otthagyják a BP5-öt, viszont a nyilatkozatban egy nagyon őszinte mondat is elhangzik:

"Csinálhattuk volna azt, hogy csak megvárjuk míg lejár a szerződés és eltesszük a pénzt, de mi sikeresek szeretnénk lenni egyszer és úgy éreztük, hogy enélkül a lépés nélkül nem lehetünk azok."

Ezután kiemelik azt, hogy nagyon sajnálják, hogy így alakult, még alexradot is elveszítik, ugyanis ő a munkája helyett vállalta be az edzősködést, de mivel elvesztették a fizetésüket, így alexrad is visszatér eredeti munkájához. Most tryoutok fognak következni a csapat életében, amíg meg nem találják a megfelelő ötödiket.

Azt gondolom, hogy nagyon helyes döntés volt ez a játékosoktól, hogy tisztán és őszintén leírtak mindent, hogy mi hogy történt. A kiemelt mondat pedig egy abszolút nagyszerű hozzáállásra vall és reméljük, hogy megtalálják a siker útját a srácok!

AKI SZERETNÉ ELOLVASNI A TELJES NYILATKOZATOT AZ ERRE A LINKRE KATTINTVA TEHETI MEG!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!