Eddig tartott, menesztette CS:GO csapatát a Budapest Five

A semmiből érkezett a hír, miszerint DEvék nem a BP5 égisze alatt folytatják!

Az MNEB-en is résztvevő csapat a bajnokság indulása előtt jelentette be, hogy a Budapest Five égisze alatt kezdik meg a versenyt. Ma viszont egy meglepő hírt közölt a szervezet a saját facebook oldalukon.

Az MNEB-en lévő helyet jelenleg a játékosok birtokolják, így ha együtt marad a csapat, nagy eséllyel folytathatják menetelésüket a magyar bajnokságban, viszont az már biztos, hogy nem Budapest Five néven. Arról eddig semmilyen információ nem érkezett, hogy milyen okból döntött így a vezetőség, csak szervezeti okokra hivatkoztak. Az egy hónapja útjára indult felállás az MNEB-en jelenleg 4 győzelmet és 4 vereséget gyűjtött be. A szervezet maga egyébként hatalmas előrelépés itthon, ugyanis rendes, főállású fizetésért játszottak a játékosok. Az elválás csak a játékosok távozását jelenti, a szervezet marad, akik így valószínűleg új CS:GO csapat után néznek majd. 

Közben az is kiderült, hogy DEv az egyetlen távozó a felállásból, ami azt jelenti, hogy Flash, bodito, bzt és Aaron együtt folytatják tovább és minden bizonnyal új ötödiket keresnek majd. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!