Valeera is belépett az iparosodás korába: Odd Mech Rogue 63 %-os győzelmi aránnyal

Valeera is belépett az iparosodás korába: Odd Mech Rogue 63 %-os győzelmi aránnyal

Az Odd Rogue-ról tudjuk, hogy jól teljesít a Hearthstone Standard metájában, de mi a helyzet az Odd Mech Rogue-gal?

A statisztikák alapján az Odd Rouge veszített ugyan a Cold Blood gyengítés után, de az egész Standard metában még mindig képes, átlagosnak tekinthető 53 százalékos győzelmi arányt felmutatni. Reinan sem véletlen vette elő a páratlan lapokra épülő decket és alakította át a saját szája íze szerint, amikor úgy döntött, hogy megtolja a februári szezon közepét. Több, mint száz meccset játszott az Odd Mech Rogue-gal és 63 százalékban ő került ki győztesként a párharcokból. Mutatjuk a paklit!

Reinan's Legend #46 Odd Mech Rogue

Kód: AAECAaIHBqICrwSe+ALn+gKggAPMgQMMywPUBfUF3QiBwgKfwgLrwgLR4QKL5QKm7wL2/QLeggMA

A mostanában népszerű változatokhoz képest valódi újdonságot hoztak a Mechek, mivel egy újabb szinergia jelent meg a pakliban. A Mecharoo és a Nightmare Amalgam önmagában is erős egy, illetve három dropnak számít, de a legnagyobb előnyük, hogy a Wargeart mindkét lapra azonnal "rá tudjuk mágnesezni". Ezzel az ötödik körben egy 6/6, vagy 8/9-es lénnyel fenyegethetjük az ellenfelet. A másik nagyobb Mech, a jelenlegi meta legnépszerűbb lapja, a Boomsday Project Legendary lénye, Zilliax. Szintén az ötödik körben, akár önmagában is kijátszhatjuk, amivel előnybe juttathatjuk magunkat az asztalon.  Mivel Cold Blood nem szerepel már a pakliban, muszáj túllépni a hét mana 14 sebzéstől, amit eddig a Leeroy Jenkins segítségével kézből kijátszhattunk. Cserében megjelent az erős "mechszinergia", ami tovább csavarja a koncepciót.

A kezdőkézben továbbra is az egy manás lényeket, a Hench-Clan Thugot és Coin mellé az SI:7 Agentet szeretnénk megtartani minden játék elején. A stílus örök, a lapok változtak csak. Ha sikerül a korai szakaszban megszerezni az asztal feletti kontrollt nagy baj nem érhet minket, sőt akkor sem kell keresni a Concede gombot, ha elfogyna a kezünk, mivel a Myra's Unstable Element segítségével teletölthetjük azt minden jóval.

Nem fedezte fel a spanyol viaszt Reinan, egyszerűen vett egy jó paklit és kicsit átszabta a saját stílusára. 107 meccs alapján, nagyon jól fest az a 63 százalékos győzelmi arány, de ehhez kell a tapasztalt Legend játékos és egy kevés szerencse sem árthat. Az Odd Warriorokat és a Druidokat kerüljétek el, a Lockot farmoljátok, ameddig lehet. Bátran próbáljátok ki az Odd Mech Rogue-ot, ha szeretnétek Valeera egyetlen működőképes típusának, alternatív változatával játszani. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!