Háromszorosan is mindent a legénységért!

Háromszorosan is mindent a legénységért!

Részletesen a február 19-étől induló heti speciális ajánlatról!

Mostanában már nemcsak a hétvégéken, de a hétköznapokon is speciális ajánlatokkal bombáz minket a Wargaming. A legtöbb teljesen feleslegesnek hat, de időnként akadnak gyöngyszemek, így például ezt a legénység fontosságát hangsúlyozót is ebbe a kategóriába sorolnánk. A cikkben felsorolt kedvezmények február 19-én reggel 6:00 órától élnek, egészen február 23-a reggel 6:00 óráig.

Kedvezmények

50% kedvezmény a legénység képzésének / újraképzésének árából. 50% kedvezmény a legénységi képességek újraosztásának árából.
25% kedvezmény a legénység feladatkörének cseréjéhez. 75% kedvezmény a legénység dokumentumainak (név, kép) módosításához.

Küldetések

Küldetés Feladat Jutalom Korlátozások
Crew is Crucial Játssz le egy csatát, és végezz a top 10 alap XP szerző játékos között! Háromszoros legénységi XP a csatára. Korlátlanul teljesíthető.
Csak tier IV-X-es tankokkal.
Healthy Crew for a Healthy Tank Gyűjts össze 5.000 XP-t! 1 nagy elsősegélycsomag
1 token
Random csatákban, naponta maximum háromszor teljesíthető.
Csak tier IV-X-es tankokkal.
Team Spirit Gyűjts össze 5.000 XP-t! 1 token Csak random csatákban, felhasználói fiókonként egyszer teljesíthető.
Csak klántagként, tier IV-X-es tankokkal.
Boost Your Crew Szerezz 6 tokent az előző küldetésekből! 10 személyes tartalék: +200% legénységi XP 1 órán keresztül Felhasználói fiókonként egyszer teljesíthető.

Eredményes csatákat kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.