Különleges, tojásos ínyencség egyenesen Legendből: Aggro Egg Paladin bemutató

Különleges, tojásos ínyencség egyenesen Legendből: Aggro Egg Paladin bemutató

Legendbe száguldott SkyWalker az Aggro Egg Paladinnal. Mutatjuk a Hearthstone legerősebb hősének egyik új változatát!

Tojásokkal bűvészkedni nem a Paladin tanult meg először. A régi, szép időkben, amikor még nem volt ennyi kártya és mechanika a Zoo Warlock kirakta a második körben a Nerubian Egget, rápattintotta a Power Overwhelminget és azonnal megszerezte az asztalt. Később a Token Druid is a tojásokból és az erősítésekből húzott fel egy hatalmas falat néhány kör alatt, amire elég volt a Savage Roar és a Power of the Wild, hogy megnyerjük a mérkőzéseket. Az Aggro Egg Paladin eddig nem került a középpontba, de SkyWalker nagyszerű teljesítménye lehet, hogy többeket meggyőz arról, hogy rakják össze az off-meta decket. Jöjjön a legújabb Paladin változat!

SkyWalker's Aggro Egg Paladin

Kód: AAECAZ8FArnBAoPHAg5G0wGnBfUFrwfZB7EIq8ICuMcC48sC+NIC0eEC1uUCxIkDAA==

Elég olcsó a pakli, mivel egyetlen Legendary szerepel benne és Epicből sincs túl sok, amire szükségünk van. A Token Druid, vagy a régi Zoo Lock rajongók már ismerhetik a taktikát, ami könnyedén beszippant mindenkit. Mindent ki kell tenni, ami világít és a tojásokra érdemes tartogatni az erősítéseket, mint a Blessing of Might, Blessing of Kings, vagy a Fungalmancer. A Call to Arms után gyakorlatilag azonnal ki tudjuk tenni a Sea Giantet, ha az ellenfél egy kör alatt nem képes letakarítani az asztalt. A tojások nem csak azért jók, hogy a buffokkal együtt cserélhessünk a lényekkel és még maradjon is valami az asztalon, de abban is kiválóak, hogy a Mass Hysteria, Brawl és más undorító területi sebzések ellen valahogy védekezhessünk.

Nem kell túlvariálni a dolgokat, de az Aggro paklik hiába tűnnek egyszerűnek, minden körben át kell gondolni, hogy mit és miért csinálunk. Lehet három különböző egy dropot is kitehetünk az első körben, de nem mindegy melyiket választjuk. Sok gyakorlás kell és nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen meta deckek a legnépszerűbbek. Például a Druidok a mostani metában, a Togwaggle - Malygos - Mecha'thun vonalon mozognak, amíg a Priest általában Wall / Combo stílusban pörgeti a kártyákat. Ha ezzel az információval rendelkezünk, akkor tudjuk, hogy mikor érdemes kitenni a Sea Giantet, a Tarim, vagy a Vinecleaver a jobb játék a 6. körben Coinnal a birtokunkban és a többi.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!