Gyorsan járj, tovább érsz: pörgős Murloc Warlock deck Rank 3-tól Legendig

Gyorsan járj, tovább érsz: pörgős Murloc Warlock deck Rank 3-tól Legendig

Több, mint 150 meccset játszott FlippinNinja a Murloc Warlockkal, de végül odaért a Legendbe. Bemutatjuk a különleges off-meta paklit!

Jó Aggro pakliból kevés van a mostani Hearthstone metában, hiába sorolható ide az Odd Secret Mage, az Odd Paladin, vagy a Secret Paladin. Ezek nem azok az ízig-vérig SMOrc deckek, amiknél tényleg az a cél, hogy az ötödik / hatodik körig befejezzük a mérkőzéseket. FlippinNinja megnézett néhány retró Face Hunter videót a YouTube-on és rögtön megszállta az ihlet. Béka hadak fuvoláztak a kertben, miközben összerakta a Murloc Warlockot, amivel egészen Legendig mászott. Mutatjuk a valódi off-meta paklit!

FlippinNinja's Legend Murlock Warlock

Kód: AAECAf0GBPIFj4ID3oID3IYDDTDFA9sD/gP3BM4H0AenCMIIncICscIC8dAC8tACAA==

Nem kell nagyon belemenni a részletekbe, mivel általában adják magukat a játékok. Továbbra is nehéz az Aggro paklikkal tökéletesen játszani, de egy alaptudást könnyedén elsajátíthat bárki, aki gyors paklikkal próbálkozik a Standard ladderen. Kötelezően meg kell tartani a Murloc Tidecallert, mellé a Rockpool Hunter is fixen marad, de a Kobold Librariannek és a Flame Impnek is lehet örülni, ha első körre ott van a kézben. A Murloc Warlock is az asztalról próbál nyerni, ennek érdekében minél több lényt kell életben tartani, amiket a Gentle Megasaurral egy mozdulattal felerősíthetünk. A Doomguard nem csak a kivégzés eszközéül szolgálhat, hanem arra is kifejezetten hasznos, hogy megvédjük a többi lényünket azzal, hogy cserélünk egy nagyobb Taunttal, vagy más ellenséges minionnal.

Szinte minden hős próbálkozott már Murloc paklikkal, mivel gyakorlatilag az összes békaember elérhető a semleges lapok között. A Warlock azzal csavar egyet az egészen, hogy pakol a Murlocok mellé rengeteg jó egy dropot, erős és olcsó Tauntokat és ott van a Hero Power, amivel körönként plusz egy lapot húzhatunk a deckből. Nem véletlen, hogy minden Aggro deck Sir Finley-ből a Life Tapet kereste elsősorban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!