Nulla sebzéssel generális: utána tudnád csinálni?

Nulla sebzéssel generális: utána tudnád csinálni?

Már az első Frontline hét alatt sikerült teljesíteni ezt az elsőre meglehetősen nehéznek tűnő kihívást.

Az újraindult Frontline játékmód mindent egybevéve elég megosztóra sikerült, aminek egyik legfőbb oka a megnövelt díjazás, -amivel közvetett módon ugyan, de rákényszerítenek a játékra. Míg tavaly mindenki gurulhatott egy-két kört ebben a módban, ha kedve szottyant hozzá, addig az új, szezonális jellegű Frontlineban halmoznod kell a köröket, ha meg szeretnéd szerezni valamelyik jutalom harckocsit.

Unaloműzőnek még mindig ott vannak a kihívások!

Nézd meg Jerm_NA Zero Damage General Challenge Success (Frontline Mode) című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ezek közül is az egyik legzseniálisabb a szerezd meg a generális rangot nulla sebzéssel kihívás, amiben értelemszerűen úgy kell elérned a legmagasabb rendfokozatot, hogy közben egyszer sem sebzed meg az ellenfelet. Természetesen lőni ér, de ha bármilyen módon megsebzed az ellenfeledet -akár ütközéssel is-, akkor a kihívást elbuktad. Az egykori profi játékos, Jerm könnyű tankokkal vitte sikerre a műveletet az amerikai szerveren. Fontos kiemelni, hogy a könnyű harckocsik három harci utasítást vihetnek magukkal, amik közül Jerm az Engineeringet, az Inspiret és a Recon Flightot használta. Míg az elsővel nagyban hozzá tudott tenni a foglaláshoz, addig a másik kettővel tovább tudta növelni rangját azáltal, hogy az Inspire sugarán belül tartózkodó szövetséges tankok által kiosztott sebzés, illetve a Recon Flight hatókörén belül sebzést elszenvedő ellenséges harckocsik után bónusz pont jár.

Emeljünk kalapunkat Jerm teljesítménye előtt, és kíváncsian várjuk, hogy ti milyen kihívásokat találtatok ki Frontlinera!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.