Átlagban 75 órát gyakoroltak a profik a Major előtti két hétben

Átlagban 75 órát gyakoroltak a profik a Major előtti két hétben

Létezik egyáltalán olyan, hogy valaki eleget gyakorol egy CS:GO Majorre?

Ma már az IEM Katowice Major Új Legendák szakasza kezdődik, ahol a profi CS:GO 16 legjobb csapata méri össze tehetségét. Persze a már múltheti szakaszban részt vett csapatoknak is kijár a dicsőség, de ha fogalmazhatok így, akkor azt kell mondjam, mostantól igazán nagy a tét. Nem kell sok, ha valaki a top 14 között végez máris automatikusan meghívást kap 2019 második Major versenyére, amiről már a helyszínt, az időpontokat és a szervezőt is ismerjük.

Nyilván mindenki minimum a legjobb 8 közé akar érni, az a cél, hogy elérjék a Legenda státuszt és persze ott lebeg sokak szeme előtt a Major győzelem is, de azért az Astralis-t elkapni nem lesz egyszerű. Fejben és skillben is ott kell lennie annak aki az IEM Katowice 2019 győzelmére hajt, de szerencsére nem is szokták a véletlenre bízni a csapatok. Kőkemény felkészülés és elemzés folyik a háttérben, amikből mi nézők maximum annyit láttunk, hogy a Steam profilokból ki tudjuk lesni, ki mennyit gyakorolt az elmúlt két hétben. Persze itt sem kaphatunk teljes képet, hiszen sokaknak privát fiókja van vagy egyszerűen a lejátszott óraszámot nem látjuk, de azért akad bőven így is olyan profi aki után kutakodhatunk egy kicsit.

ENCE - Aleksib 80,1 óra
Vitality - ALEX 84,1 óra
G2 - bodyy 84,3 óra
G2 - JaCkz 86,5 óra
Renegades - jks 88,7 óra
HellRaisers - Hobbit 91,6 óra
Cloud9 - flusha 95,7 óra
Cloud9 - RUSH 95,9 óra
MIBR - felps 96,4 óra
BIG - tizian 105,3 óra

Fontos megjegyeznem, hogy itt csak a 80 óra fölötti eredményeket emeltem ki, bőven vannak olyan játékosok is, akik 70 vagy 60 órát pakoltak a játékba az elmúlt két hétben. Az ENCE fiatal játékosa Sergej, pedig csupán 48 órát tolt a játékba. Mit gondoltok, egy Majorre ennyi idő alatt, mennyi az optimális óraszám, vagy mennyi az, amit szerintetek illik belepakolni a játékba egy kéthetes felkészülés során?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!