Bozonttal is harcolhatunk a Jump Force-ban egy mod segítségével

Bozonttal is harcolhatunk a Jump Force-ban egy mod segítségével

A Jump Force-ban Bozonttal harcolhatunk egy rajongói mod segítségével!

A verekedős játékok világának legújabb tripla A-s játéka, 2019 február 14-én érkezett meg az online boltok virtuális polcaira. A Spike Chunsoft által fejlesztett és BANDAI NAMCO által kiadott Jump Force nem robbantott kasszát, sőt a játékosok véleménye alapján is egy erős közepes szintet üt csak meg. Ettől függetlenül a hatalmas Bozont, azaz Shaggy hype miatt, nem csak a mémek szaporodtak el, hanem a petíciók is, amik követelték, hogy a Scooby Doo legendás karaktere kerüljön be a Mortal Kombat 11-be. Végül az imáik és a törekvéseik elhaltak, de a Jump Force modderei megtalálták az utat, hogy a mangavilágban keltsék életre azt a karaktert, akinek még Chuck Norris is előre köszön.

 

Ha szeretnétek ti is kipróbálni a Jump Force-ban Bozontot, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni erre a linkre és a modderek utasításait követni. Egyszerűen húzzátok be a file-okat a megfelelő mappákba és már pöröghet is a meccs! 

A Jump Force-ot behúzhatjátok Steamen 59,99 euróért, azaz nagyjából 20000 forintért. Ha inkább valami brutálisabbra vágytok, akkor várjátok meg a Mortal Kombat 11-et, ami április 23-án jön majd ki.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!