Anti-Priest pakli, ha már eleged van a klónozó-kőműves Anduinból: Control Warrior bemutató

Anti-Priest pakli, ha már eleged van a klónozó-kőműves Anduinból: Control Warrior bemutató

Még a legjobb pakliknak is van ellenszere. Ha nagyon sok a Wall Priest, akkor vegyétek elő a Control Warriort!

Jelenleg a Hearthstone legnépszerűbb paklija a Wall / Combo / Clone Priest, ami a Master Oakhearttal, a Resurrect mechanikával és a rengeteg erősítéssel képes bármelyik paklin felülkerekedni, kivéve a Malygos Rogue-on, de Valeera minden más ellen annyira gyenge, hogy felesleges erőltetni azt a paklit. Inkább húzzátok elő a Control Anti-Priest Warriort, amivel sokkal mókásabb látni a fal leomlását és a klónok bukását miközben Anduin a saját kardjába dől!

Control Anti-Priest Warrior

Kód: AAECAQcOkQb/B/gMyucCz+cCgugCm/ACm/MC9vMCkvgCjvsCoIADgYcD7IwDCEuiBPsMvsMCoscCi4cDqosD6JQDAA==

A pakli lényege, hogy minél több lényt idézzünk le a Priest oldalára, amik halála utána a Resurrect mechanika gyakorlatilag használhatatlanná válik. A Saronite Taskmastertől kezdve, a Much Hunteren át, a Hungy Ettinig rengeteg lehetőségünk van, amivel ellehetetlenítjük Anduin virgonckodását. Ezeken kívül minden a régi kerékvágásban halad, a Control elemek tárházából lehet válogatni a túlélés érdekében, ha esetleg elkerülnénk a Priesteket. Nem csak a Wall / Combo Priest eshet áldozatául a Warriornak, de a Clone Priest is hasonló sorsra juthat. Nem könnyű elviselni, hogy a harmadik haszontalan 0/3-as Taunt tér vissza a halálból, miközben Prophet Velen és Malygos is ott áll a tornasorban, hogy végre őket válassza az RNG.

Nem kell komolyan venni a paklit, de könnyed szórakozásra kiválóan alkalmas. Barátok ellen, vagy Rank 20-15-10-5-re, ahonnan nem lehet visszaesni érdemes bevinni néhány meccsre, mivel az ellenfelek barátfelkérései garantáltak, csak úgy a visszaigazolás utáni jókívánságok.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!