Minden információ a Brawl of Champions Round Two-ról, a heti Kocsmai Verekedésről

Minden információ a Brawl of Champions Round Two-ról, a heti Kocsmai Verekedésről

A Hearthstone legújabb heti Kocsmai Bunyójában ismét a Troll hősöké és a Shrine-oké a főszerep.

Ismét a Troll hősöké és a Shrine-oké a főszerep a Hearthstone heti Kocsmai Verekedésében. Minden információt és egy idegesítő, vagy áldásos bugot mutatunk meg nektek a Brawl of Champions Round Two-val kapcsolatban!

Ami nem változott a múltheti Brawlhoz képest

  • Ismét lehet teljesíteni a Rastakhan's Rumble pakkot adó küldetést, viszont a Blizzard már javította azt a hibát, hogy négy küldetésünk lehet egyszerre
  • Ugyancsak egy Classic pakk a jutalmunk az első győzelemért
  • Változatlanok a Troll hősök
  • Előre összeállított paklikkal játszhatunk

Amik változtak a Round One-hoz képest

  • Eltérő Shrine-okat kaptak a Troll hősök, amik az alábbiak
  • Változott az is, hogy egy kör alatt megölhető az ellenfél és önmagunk is, ha High Priest Thekallal vagyunk, High Priest Thekal ellen. Vagyis a Paladin, versus Paladin mirror egy darab Crystallizer kijátszása után véget ér. Mindkét fél veszít, de a győzelemért járó ajándék pakkot megkapjuk

Természetesen ez megihlette a játékosokat is, akik nem voltak véka alá rejteni az érzéseiket. Ez a Redditen keringő rajz összefoglalja, hogy mi is történik egy Paladin mirror mérkőzésen az új Brawlban.

A legjobb taktika, ha a Warlockot választjátok, mivel a Discard Lock már a Rumble Runban is kiválóan teljesített. Ha szeretitek a bugos játékot, akkor csak a Paladint erőltessétek, ha azonban a kihívást keresitek, akkor csak a Huntert pörgessétek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!