Olcsók és erősek: legjobb budget deckek a mostani Standard metában

Olcsók és erősek: legjobb budget deckek a mostani Standard metában

A Hearthstone Standard metájában a gyors és olcsó paklikkal is lehet haladni. Mutatjuk az öt legjobb budget decket!

A kezdőknek továbbra is nehéz összegyűjteni a legjobb meta paklikhoz a dustot, de alternatívaként érdemes körbenézni a Hearthstone akciós kínálatban. Mutatjuk az öt legjobb budget decket, amivel érdemes most a Standard metában játszani!

5. Odd Hunter

Kód: AAECAR8EogKvBOHjAp74Ag2hAqgCtQOeBe0GlwjbCf4Ml8EC3cIC68IClc4Ci+UCAA==

Csak a Face Hunter fanatikusoknak ajánljuk a Standard leggyorsabb pakliját. Rank 15-től felfelé nyugodtan lehet farmolni az ellenfeleket, de alatta inkább váltsunk Midrange Hunterre, ha a stabilitás és a fontolva haladás a cél.

Átlagos győzelmi arány: 51,3 %

4. Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FBugBpwW5wQKDxwLlywLY/gIMjAGeAcgElgavB7EIs8EC48sC+NIC0eEC1uUCrfICAA==

Egy új felfedezettje a nerfek utáni metának a Secret Paladin, ami gyakorlatilag egy Tempo deck rengeteg Secrettel. Erős és jó deck, de sok múlik a húzáson és azon, hogy időben ott van-e a Divine Favor a kézben. 

Átlagos győzelmi arány: 55,5 %

3. Midrange Hunter

Kód: AAECAR8EuwXbCYbTAsn4Ag2NAagCtQPeBJcI7QmBCo7DAt3SAuHjAovlAqCFA6SIAwA=

Nagyon, nagyon jól működik a Standardban a klasszikus Midrange Hunter, ami a Wall Priesteket piszkálja ki a fogai közül. Mivel olcsó és nem kell bele csak egy Legendary és két Epic kártya, mindenkinek kötelező legyártani áprilisig. Valószínű a rotáció után is életképes maradhat, legfeljebb elveszíti a Tier 1-es pozícióját.

Átlagos győzelmi arány: 57 %

2. Heal Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GAvcEnOICDjCEAfIFzgfCCPcMysMCm8sC980Cn84C8tAC0eECh+gC7/ECAA==

Többféle Zoo is feltűnt az elmúlt hetekben a ladderen, de még mindig a Heal Zoo a legstabilabb ezek közül. Alacsonyabb rankon, ahol kevesebb az Aggro érdemesebb a Tar Creepereket lecserélni második Doomguardra és Leeroy Jenkinsre.

Átlagos győzelmi arány: 58,9 %

1. Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBKcF8QXKywKe+AINRvAD9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblAgA=

Szerencsére Level Up! nerf után is hódít az Odd Paladin, ezért nem kell bánkódnia azoknak, akik legyártották a Corridor Creeperereket. Vannak rossz ellenfelek, de a 60 százalék feletti teljesítmény magáért beszél.

Átlagos győzelmi arány: 61,5 %

A paklik győzelmi arányai az egész Standardra vonatkoznak a nerfek óta eltelt időszakban. Természetesen Rank 5 alatt nincs olyan deck jelenleg, ami képes lenne akár 56-58 százalék fölé menni, ezért kezeljétek helyén a fenti számokat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!