Íme az új Kayle, miközben megbünteti a vétkeseket - videó

Íme az új Kayle, miközben megbünteti a vétkeseket - videó

League of Legends - Az átdolgozást követően az első sejtés az volt, hogy túl erős lesz Kayle. Talán így is lett.

Kedd este hivatalosan is bejelentették az átdolgozott Kayle új képességeit, melyből talán a passzív és az ulti fogott meg mindenkit a legjobban.
01Passzívja, az Isteni Felemelkedés, melyben Kayle négy, egyre erősödő alakot vesz fel, mielőtt kiteljesedik isteni hatalma.

  • Fanatikus (1. szint): Kayle támadásai halmozódó bónuszt támadási sebességet biztosítanak. A maximális számú jelző elérésekor Kayle Felfűtött állapotba kerül, és bónusz mozgási sebességet kap az ellenfelek felé haladva.
  • Lángoló (6. szint): Amikor Kayle Felfűtött állapotban van, a támadásai tűzhullámokat indítanak el, amelyek bónusz varázssebzést okoznak.
  • Felemelkedett (11. szint): Kayle teljes mértékben távolsági hőssé válik.
  • Felsőbbrendű (16. szint): Kayle felveszi végleges alakját, és folyamatosan Felfűtött állapotban marad. A tűzhullámok tényleges sebzést okoznak.

Végső képessége pedig a Mennyei Ítélet, melynek segítségével néhány másodpercre sebezhetetlenné teszi magát, vagy kijelölt szövetségesét Kayle. A sebezhetetlen hős körül kardok hullnak alá az égből, folyamatosan sebezve a területen belül tartózkodó ellenfeleket.

Mi történik ha kombináljuk a kettőt? Vandiril szokásához híven nekiugrott az átdolgozott karakternek, hogy minden eszement helyzetet kipróbáljon, így hozta össze a több, mint 1000 AP-val és 2,5-es támadási sebességgel rendelkező Kayle-t, hogy megmutassa, mi történik, ha elszabadul Kayle és megbünteti a vétkeseket.

Nos az eddig látottak alapján mondanom sem kell, hogy a közösség félelme talán beigazolódni látszik és talán erősebb lesz a kelleténél a karakter, de ne feledjük, nincs megfoghatatlan karakter!

Ti mit gondoltok Kayle átdolgozásáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!