"Öt éve vannak börtönben, mert loptak egy kis cukrot, ideje unbannolni őket!" - gla1ve

Az Astralis irányítója is megelégelte a CS:GO fejlesztők álláspontját.

Jelenleg senki sem cáfolhatja meg azt az állítást, hogy gla1ve a világ legjobb és legfragerősebb irányítója. Hihetetlen elmével rendelkezik a CS:GO-hoz és fontos alappillére a borzasztóan sikeres Astralisnak. A dánoktól nem szoktuk meg azt, hogy túlságosan belemennének a drámákba vagy éppen ők indítanának el egyet, mint NiKo vagy TACO szokott, de ezúttal gla1ve-nél pattant el egy cérna, amikor elolvasott egy hírt, az amerikai HLTV-n, a Dust2.us-en.

01A cikkben annyi állt, hogy a Ghost Gaming kiszeretné rakni steelt a csapatból, de nem azért mert rosszul játszana vagy nem illene bele a csapatba, egyszerűen csak szeretnének Minorokon részt venni, ezt pedig steellel nem tehetik meg, hisz még mindig el van tiltva az összes Valve által rendezett eseményről. Ez már gla1ve igazságérzetének is sok volt és az alábbit tweetelte:

"Gyerünk már @csgo_dev - Unbannoljátok most már ezeket a játékosokat. Már öt éve ülnek a börtönben azért, mert elloptak egy kis cukrot. Steel, DaZed, swag és még sokan mások. Örülök, hogy egy igazán példás büntetést osztottatok ki és most már biztos vagyok benne, hogy mindenki megértette az üzenetet, nem toleráljátok a bundázást."

Sokan egyetértettek a dán irányítóval, például Sadokist is, akitől nem áll messze a hasonló hiba, mint amit az IBP-s srácok elkövettek. Sajnos akkor saját maguknak törték ketté a karrierjüket, de azt kell mondani, hogy teljesen igaza van gla1ve-nek. Borzasztó sok ideje szenvednek már a döntésük miatt, ami valószínűleg már meg sem fordul a fejükben többé. Megérdemelnek egy újabb esélyt, az amerikai CS:GO pedig csak fejlődne a fent említett három kiváló játékossal. A Major nyertes Skadoodle karrierje is csak egy hajszálon múlott mégis hatalmas sikereket ért el, ezt a triótól sem lenne szabad elvennie a Valve-nak. Ettől függetlenül az ő döntésük, de talán a profik szava megenyhítheti ezt a kőszívű döntést.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!