"Csapatként megbuktunk az utóbbi két meccsen..." - GuardiaN

Sokan a döntőbe várják őket, pedig egy meccsre van a FaZe a kieséstől.

Nincs túl könnyű helyzetben a FaZe, habár AdreN csak beugróként erősíti még a csapat, azért ő egy olyan játékos, akinek érkezése után sokan Major döntőt jósoltak a csapatnak. Hát attól sajnos távol áll egyelőre a FaZe.
01Könnyű győzelmet arattak a HellRaisers ellen, de a Renegades és az AVANGAR is erősnek bizonyult, 16-14 és 16-13 eredményekkel sikerült nyerniük NiKoék ellen. A HLTV GuardiaN-t kérdezte a gyengébb teljesítmény okáról és a további tervekről.

Mielőtt megérkeztetek ide volt egy bootcampetek. Miket sikerült gyakorolni és hogyan sikerült?

"Azt kell mondjam, hogy ez volt eddig a legsikeresebb bootcampünk. Tökéletesen ment minden és YNk érkezésével sok mindenen tudtuk fejleszteni. Remekül ismeri a játékot és sokat tudunk tanulni tőle. A T oldalunk például sokat fejlődött, kész taktikáink vannak, nem csak úgy berobbanunk valahová, mint eddig. Nem igazán látszódott, de fel vagyunk készülve mindenre, pusztán csak tökéletes időzítéssel kell megtennünk a lépéseinket."


Azok alapján, amit elmondtál gondolom nagy elvárásokkal érkeztetek a Majorre. Neked például a Major trófea az, ami hiányzik a személyes karrieredből.

"Igen, úgy érkeztünk ide, hogy nyerni szeretnénk, de nyilván tudjuk, hogy mindenki alaposan fel van készülve. Időnk még bőven van, hogy helyre hozzuk a hibákat, de ez az utolsó lehetőségünk. Egy tökéletes csapatként kell játszanunk és persze higgadtan. Eddig inkább a káosszerű CS jellemzett minket. Az AVANGAR elleni CT oldalunk például pont ilyen volt. Csapatként megbuktunk az utóbbi két meccsen és ezen változtatnunk kell."

Milyen Jame ellen játszani? A CIS régió  egyik legjobb feltörekvő APW-s játékosa, bár nem onnan származol, de sok időt töltöttél a Na'Vi-ban.

"Valóban egy nagyon erős játékos, biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése és ott lesz a legjobbak között. Én úgy gondolom, hogy nem hisz magában eléggé. Amikor ellenük játszottunk, nem igazán éreztem azt a nyomást, amit neki kellett volna rám tennie. Persze jól játszott és meg voltak a maga lövései, de nem éreztem azt a nyomást ellen, mint amikor kennyS vagy FalleN ellen játszok. Ha át tud majd kapcsolni valamilyen brutális formába, akkor egy igazán jó játékos lehet belőle."


Milyen a hangulat a csapaton belül az 1-2-es mérkőzésetek előtt?

"Továbbra is meg van az összhang és a jó hangulat a csapatnál, de persze kicsit nagyobb lesz a nyomás, hiszen ezúttal nem fér bele egy hiba sem. Ki fogjuk elemezni az eddigi meccseinket és mindenre fel fogunk készülni. Remek bootcampünk volt, minden információnk meg van, már csak össze kell raknunk a teljes képet és a saját játékunkra koncentrálni."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!