Technikai szünetek és borzasztóan laggoló szerverek jellemezték a tegnapi Major napot

"ESL, kérlek próbáljátok kijavítani a laggokat a szervereken, ez nagyon fontos."

S1mple volt az aki szóvá tette Twitteren is, meccs közben azonban mindenki a szerverekre panaszkodott. Sajnos nem indult gördülékenyen az IEM Katowice Major, az első nap különösen sokat csúszott technikai hibák miatt és azóta is voltak kisebb-nagyobb bakik, amik hátráltatták a játékot.

Tegnap pedig a szerverek minőségével sem volt minden rendben. Már az Astralis vs. Renegades meccsen is panaszkodtak a játékosok a laggokra, de a Na'Vi vs. Liquid mérkőzésre mintha még inkább romlott volna a helyzet. Többször volt a meccsen kisebb technikai szünet és bár a közvetítésen mi nem, aki GOTV-n nézte a meccset az láthatta, hogy mindkét csapat panaszkodott a laggos szerverre.

Különösebben nagy problémát nem okozott és nem állt fenn a hiba folyamatosan, de azért egy Major versenyen, ami a profi CS:GO legnagyobb eseménye, talán jobban kéne figyelni az ilyen gondok teljes elkerülésére. Természetesen ami elromolhat, az egyszer el is fog, mindenesetre nem vetne túl jó fényt a Katowice Majorre ha csak a technikai hibák miatt emlékeznénk rá.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!