Új csapattal, tér vissza az egy golyós fejesek királya

Új csapattal, tér vissza az egy golyós fejesek királya

ScreaM visszatér, ráadásul nem is kis nevek társaságában.

Pár napja még azt olvashattuk, hogy ScreaM sérülést szenvedett, ráadásul pont a jobb keze szenvedte el a balesetet. A sérülés azonban nem volt vészes és ma már arról számolhatok be nektek, hogy ScreaM új csapattal tér vissza a profi CS:GO-hoz. A belga játékos nem talált otthonra mióta a Team Envy feloszlott, majd új amerikai ötösre váltott, leginkább a fnatic-ba történő beugrásáról emlékezhetünk rá a tavalyi évből. 
01Olyan játékosokat gyűjtött maga köré, akiket azért bőven ismerünk, igaz karrierjük nem sokat haladt előre 2018-ban. Draken, HS, hampus és Ex6TenZ csatlakozik be ScreaM mellé, az edzői feladatokat pedig az a Chrille fogja ellátni, aki az Epsilon és a Red Reserve edzője is volt korábban. Draken és hampus a Red Reserve ötöséből érkezik, HS-t az utóbbi évek alatt az OpTic majd a Tempo Storm csapatában láthattuk, míg Ex6TenZ-t úgy gondolom senkinek sem kell bemutatnom, a francia CS egyik meghatározó játékosa legutóbb a G2 csapatát erősítette.

Szervezetet eddig nem találtak maguknak a srácok, de én személy szerint kétlem, hogy ne lenne érdeklődő egy ilyen ötös után. Kíváncsian várom, hogy ki fogja felkarolni a srácokat és hogy mire lesznek majd képesek.

Az eddig még név nélküli új csapat:

  • Adil "ScreaM" Benrlitom
  • William "draken" Fant Sundin
  • Kevin "HS" Tarn
  • Hampus "hampus" Poser
  • Kévin "Ex6TenZ" Droolans
  • Christian "Chrille" Lindberg (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!