Bone Spellstone Rogue: Tekints ellenfeleidre a halálhozó tekintetével!

Bone Spellstone Rogue: Tekints ellenfeleidre a halálhozó tekintetével!

Roppant szórakoztató Deathrattle vonal a lehető legnagyobb lények köré kiépítve.

A csontokat ezúttal Dekkster pörgette meg, aki a Big Deathrattle vonalán összerakott paklival legend 87-ig menetelt. A pakli abszolút érdekes, és külön öröm a mérkőzés korai szakaszaiban előcsalogatni a 8 manás lényeket, amit látva ellenfelünk garantáltan rátenyerel a Concede gombra.

Dekkster's Legend #87 Bone Spellstone Rogue

Kód: AAECAaIHBs0DhgnJwgLCzgLs/AKggAMMtAHAzAKL4QLn4QLq5gLw5gLY6QLA7AK09gLe+gL/gAPRgQMA

Az alapvetően Deathrattle lapokkal operáló pakli elsősorban a mérkőzés középső szakaszában tud igazán kibontakozni, és addig többnyire a tőrökkel, a két és három manás lényekkel, na meg persze a leszedésekkel húzhatjuk ki. A deck szépsége, hogy roppant egyszerű, ugyanakkor szép kombinációkat is összehozhatunk vele, és ha épp nincs időnk kivárni a Deathrattle effekt aktiválódását, akkor Spiritsinger Umbra, a Necrium Blade és a Necrium Vital meggyorsíthatják a folyamatot.

Könnyen törnek Valeera csontjai

01

Amire mindenképp figyelned kell, az nem más, mint az okos HP menedzsment, ugyanis a mérkőzés korai szakaszában hat páncélt szerezhetsz a bogarakból, Zilliax további három HP-t adhat, míg a dokik tizenhatot tölthetnek vissza. Természetesen ezen lehet segíteni az előző bekezdésben említett módszerekkel, és persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy Zilliaxot a Mechanical Whelp halálából kapott sárkánnyal magnetizálva lehet a leginkább kiaknázni.

Tegyetek egy próbát a paklival, és osszátok meg velünk tapasztalataitokat!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!