Irónia Level 9000 - Egy rajongó megalkotta a legfőbb kártyákat

Irónia Level 9000 - Egy rajongó megalkotta a legfőbb kártyákat

Ha elindul a Felemelkedés, akkor azt még a Hearthstone se állíthatja meg. Az irónia, pedig mindig is erős volt a közösségben.

Azt nem lehet tagadni, hogy a Hearthstone közösség egy igencsak kreatív csapat. Az utóbbi években számtalan egyedi kiegészítőt terveztek a játékosok, az elkészült közösségi művészeti alkotásokkal lassan Dunát lehet rekeszteni és persze az örökös irónia, ami itt él, egyszerűen zseniális. Az egyedi lapokról már mi is sokszor írtunk, bemutattunk pár olyat, ami elég jól sikerült, amibe látszik, hogy készítője bőven tett bele időt. Most pedig egy olyan szettet kaptunk, amin iszonyatosan jót derültünk. Íme az Ascension.

Öt seb az ellenfél arcába, majd az Ascension II lap megy a paklinkba.

Öt seb a saját arcunkba, majd mehet az Ascension III a paklinkba.

Az összes lapunkat kicserléi Arcane Intellect kártyákkal, illetve bepakolja az Ascension IV lapot a paklinkba.

Az ellenfél kap 100 armort, ezzel megadva neki a hamis biztonságérzetet. Az Ascnesion V bekerül a paklinkba.

Innentől kezdve a játék végéig, ha akármelyik játékos meghalna, akkor reinkarnálódik. A játék véget ér, ha valaki tehénként tér vissza. Az Ascension VI bekerül a pakliba.

Rájössz, hogy a játékot nem a tudás, hanem a véletlen irányítja. Ezek után a valóság nem tarthat rabként, elveszíted a meccset a kártya kijátszásának pillanatában, majd a játék letörli magát a gépedről.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!