Odatette magát a magyar közösség! Több, mint 600 dollárt sikerült jótékony célra gyűjteni

Odatette magát a magyar közösség! Több, mint 600 dollárt sikerült jótékony célra gyűjteni

Itt a példa, hogy összefogó és segítőkész is tud lenni a magyar közösség.

Szombaton zajlott le az első Streamer Jótékonysági Kupa Twitchen, méghozzá 8 feltörekvő streamer közreműködésével. Több visszajelzést is küldtetek nekem például arról, hogy nem ismeritek őket. Ez az 1v1 verseny több szempontból is remek volt, mivel így hozzátok is könnyebben eljutott a részt vevők csatornája és személye,és nem mellesleg adományok is érkeztek szép számmal. Közel 200.000 forint, egészen pontosan 621 dollár folyt be az adás ideje alatt, amit teljes egészében a Bátor Tábor fog megkapni.

01

"Nagyon köszönöm a résztvevőknek, hogy mindenki az elváráson felül teljesített, értem ezalatt, hogy mindenki időben érkezett, türelmes volt ha picit várni kellett a szerverre és nagyon jó hangulatot biztosított mindenkit. Ezen kívül természetesen hatalmas hála a nézőknek és természetesen azoknak, akik adományukkal segítették, hogy ekkora összeget össze tudjunk gyűjteni a Bátor Tábor részére! Szerintem egyik résztvevő és senki más sem számított erre. A jövőre nézve még nincsenek konkrét tervek, csak annyi, hogy biztosan szeretném folytatni ezt a kezdeményezést, mivel ezt az elsőt, én személy szerint igen sikeresnek tekintem. A cél, hogy legközelebb valamilyen formában PUBG verseny legyen." - árulta el nekünk saxxxo, a kupa főszervezője.

Hatalmas gratuláció illeti meg az összes streamert, akik végig szórakoztatták a nézőket –és természetesen a teljes közösséget is–, aki akár csak egy Twitch hosttal, vagy a bemutató cikk megosztásával hozzájárult az első Streamer Jótékonysági Kupa sikeréhez. Őszintén remélem, hogy sorozattá tudja majd kinőni magát a verseny és bizonyos időközönként, hasonlóan szép összegekkel tudunk majd támogatni különböző alapítványokat és szervezeteket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!