Brutális nyereményekkel vár a magyar nyelvű CS:GO Major közvetítés

Brutális nyereményekkel vár a magyar nyelvű CS:GO Major közvetítés

Most megéri feliratkozónak lenni! Nyereményjátékkal készülünk nektek a Major legizgalmasabb mérkőzéseire.

Két nap és folytatódik az IEM Katowice Major, méghozzá a legjobb 8 csapattal! Itt már az 5-8. helyen végzők is szép nyereménnyel térhetnek haza, de persze mindenki szeme előtt a Major győzelem lebeg. Az viszont koránt sem lesz egyszerű, hiszen az Astralis ezúttal is brutális formában van. Az eddigi meccsek alapján talán a Na'Vi, avagy a Liquid lehet veszélyes a dán ötösre.

01Február 28-án visszatér a magyar közvetítés is az E1 TV-n, ahol mindenféle extrákkal megspékelve az adást várunk mindenkit, aki szurkolni szeretne kedvencének. Többek között egy elképesztő nyereményjátékban is részt vehettek majd, ahol számos perifériával és akár egy gamer székkel is gazdagodhattok, aminek összértéke több mint 250 ezer forint!

Mit kell tudni a nyereményjátékról?

  • jelentkezni a nyereményjátékra a megfelelő paranccsal lehet a twitch chaten; csütörtökön, pénteken, és szombaton a !HyperX, míg vasárnap a "!Nitrogaming" beírásával, de természetesen ezeket mind a kommentátorok, mind a moderátorok folyamatosan fogják ismételni, tudatni veletek az élő közvetítésen
  • minden pálya elején és végén is kihúzunk egy nevet, aki bekerül a "nagy" kalapba, amiből aztán a nap végén kihúzzuk az adott nyeremény nyertesét
  • bárki tud jelentkezni, aki minimum követi a Magyar Esport TV Twitch csatornáját
  • de a feliratkozók nagyobb előnnyel indulnak, konkrétan 10x több esélyük lesz, hogy az ő nevüket húzza majd ki a rendszer
  • NAGYON FONTOS! a nyereményjátékban csakis magyar lakcímmel rendelkező nézők vehetnek részt

Nyeremények

Csütörtökön kisorsolunk 3 db HyperX Cloud Revolver headsetet.

Masszív kialakítás, valódi acélszerkezet. Ezzel a fejhallgatóval garantáltan minden lépését meghalljuk a lopakodó ellenfélnek.

Pénteken 3 db HyperX Pulsefire Core gamer egérrel várunk titeket.

Pixart 3327-es optikai szenzorral és hét programozható gombbal szerelték fel az egeret, amit akár 6200 DPI-s érzékenységre is felpörgethetünk.

Szombaton 3 db HyperX Alloy FPS mechanikus billentyűzettel lehettek gazdagabbak.

Az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb mechanikus billentyűzetet nyerhetitek meg. Cherry MX Red gombok, vörös háttérvilágítás és még a telefonunkat is tölthetjük a billentyűzetről!

Vasárnap egy szerencsés megnyerheti a Nitro Concepts S300 Atomic Green gamer széket. 


Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!