A PUBG-ban balra dőlni nagyobb hátrányt jelent, mint jobbra

A PUBG-ban balra dőlni nagyobb hátrányt jelent, mint jobbra

WackyJacky ismét utánajárt néhány kérdésnek, köztük egy olyannak is, amit minden mérkőzésen használunk, de sokan talán nem is tudják, hogy milyen hátránya van.

A PUBG világa a számos kiegészítőnek köszönhetően egy meglehetősen összetett rendszert alkot, és vannak kérdések, amik időnként tisztázásra szorulnak. WackyJacky karrierje egy részét arra "áldozta fel", hogy az ilyen kérdéseknek utánajárjon, és segítse vele a közösség tagjait. 

A következő videójában is három témát érintett:

  • Ha Canted sight van a fegyverünkön, akkor gyorsabban tudunk becélozni
  • A jobbra dőlés kevesebb részt fed fel a karakterből, mint a balra dőlés
  • Halkabban tudsz mozogni, hogyha Xbox kontrollert használsz

Az első mítosz egy abszolút új jelenségre mutat rá, ami csak néhány hete érhető el a játékban. A Canted sight, vagyis a másodlagos célzókiegészítő a fegyverekre nemrégiben vált csak elérhetővé. Jacky Red Dottal és és egy scope-pal is megnézte, hogy az állítás igaz-e, az eredmények pedig az mutatták, hogy igen. Nagyon kicsi különbségekről van szó, de egy szoros csatában azonban ez is mérvadó lehet. Természetesen ez a tulajdonság nem szándékos, valószínűleg egy bugról van szó, amit talán javítanak is hamarosan.

A második mítosz egy ennél is komolyabb jelenségről szól, ami a karakterek jobbra és balra dőlése. Ha egy házból ráakarunk nézni valakire, vagy egy fa mögül kell megvívnunk életünk csatáját, lehet nem mindegy, hogy melyik oldalon nézünk ki, a balra dőléssel ugyanis könnyebben lőhetnek el minket.

A harmadik felvetés már egy szűkebb tömegről szól, amíg a canted sight és a kihajolások az egész közösséget érintik, a következő csak azokat, akik Xbox kontrollerrel játszanak. Mivel a karoknak köszönhetően lehetővé válik, hogy a karakterünk sokkal lassabban mozogjon, mint amikor billentyűzetet használunk, így jogosan vetődött fel a kérdés, hogy akkor a mozgási hang is halkabb? Egy ház megközelítésekor a zaj mértéke nagyon nem mindegy. Az eredmény azonban megnyugtató, attól, hogy valaki kontrollerrel játszik a lépései ugyanolyan hangosak lassú séta közben is, mintha a max sebességgel gyalogolna.

Természetesen az eredményt és a különbséget a videóban tudjátok a legjobban megtekinteni.

Reméljük hasznos volt ez a kis információcsomag, és ne feledjétek, ha lehet, akkor csakis jobbra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!