Már nem kell sokat várni, holnaptól érhető el az ingyenes PUBG

A szerverek viszont a free-to-play korszak kezdetéig nem elérhetők.

Decemberben jelentette be a Krafton, hogy népszerű battle royale játékuk, a PUBG: Battlegrounds áttér a free-to-play modellre, így bárki számára ingyenesen elérhetővé és játszhatóvá válik a játék.

Egészen pontosan január 12-e szerda, magyar idő szerint várhatóan reggel 9 órától kezdve vethetjük bele magunkat a játék világába. Viszont már most ingyen játékkönyvtárunk újdonsült tagjává tehetjük a játékot, ha a Steam-oldalára navigálunk, játszani azonban sem az érdeklődők, sem pedig a játékot korábban beszerzők nem tudnak még, ugyanis a szerverek karbantartás miatt nem elérhetőek - a fejlesztők nagy valószínűséggel készítik fel azokat, hogy bírják a megnövekedett érdeklődés miatti extra terhelést. Az előbb említett 9 órai elérhetőség viszont későbbre tolódhat, ha a karbantartással esetleg megcsúszna a Krafton.

A free-to-play modell kezdetével egyidőben válik élessé a 15.2-es verziószámú frissítés, amellyel több új tutorial, illetve gyakorló pálya kerül hozzáadásra, valamint 99 bottal akár egy 100 "fős" mérkőzést is játszhatunk offline. A másik nagy újítás, hogy elsődleges fegyverünk helyett akár egy stratégiai szempontból nézve erős szerkezettel is felszerelhetjük magunkat, például egy drónnal. Erről egy teaser videó is készült, melyet alább tekinthettek meg:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!