Az utolsó ütközet: minden információ a Brawl of Champions Grand Finals-ről

A harmadik felvonáshoz érkezett a Troll hősök bunyója. Mutatjuk a részleteket a legújabb Kocsmai Verekedésről!

A Brawl of Champions, avagy a Hearthstone Solo Adventure-ének, a Rumble Runnak többjátékos módja az utolsó felvonásához ért. A Grand Finals-ben újra kilenc bajnok közül választhatunk, amely mindegyike egyedi Shrine-nal rendelkezik. Mutatjuk az összes információt a heti Tavern Brawlról!

Ami még mindig változatlan

  • Utoljára megkapjuk a speciális küldetést, ami bárom Tavern Brawl meccs után ad egy Rastakhan's Rumble pakkot
  • Az első győzelem egy Classic pakkot ér
  • Wild formátumú a Brawl
  • Előre összeállított paklikból válogathatunk
  • A Troll hősök nem változtak

Ami megújult, avagy mit tudnak az új Shrine-ok

Ezúttal is van néhány hős, ami messze erősebb, mint vetélytársai. A Warlock még mindig OP, mivel egy körben akár húszat is sebezhetünk könnyedén az ellenfélre. A Mage-nél csak azt kell szem előtt tartani, hogy életben tartsuk magunkat, amíg összegyűlik annyi varázslat a kezünkben, hogy egy, de maximum két kör elég legyen az ellenvél kivégzéséhez. A Hunter rengeteg Freezing Trapet és Wandering Monstert tud kipakolni, ezzel elég idegesítő ellenfélnek bizonyul, a Rogue a random faktor miatt képes meglepetéseket okozni, akár már az első néhány körben is. A Warriort ne válasszátok, sokkal gyengébb, mint a többi Troll bajnok.

Mai nap még egy fontos eseményre hívjuk fel a figyelmeteket. Mai nap van lehetőségetek utoljára szavazni az ingyenes pakkokért a Winter Championship játékosaira ezen a linken

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!