Jön a Sárkány Éve, azaz a Year of the Dragon: kilenc lap is Hall of Fame-be kerül!

Bejelentették a Sárkány Évét! Kilenc lapot száműztek a Hall of Fame-be!

Végre itt vannak a hivatalos bejelentések! Az eddigi találgatások többségében helytállóak voltak, ugyanis kilenc lapot kerül át a Hall of Fame-be, azaz Wildban még ugyanúgy játszhatunk velünk, de Standardban már nem lesznek használhatóak.

Hall of Fame

A Baku és Genn egy évvel korábban kerül át a Wild formátumba, mint ahogy azt előzetesen tervezték és csatlakoznak a legendás lapokhoz hű társaik, amik az Odd-Even mechanikából táplálkoztak. A Classic lapok közül a Doomguard utolsó valódi jó és gyakran használt class-specifikus Charge-os lapként poroszkálhat el, a Divine Favorrel az gyors Paladinok laphúzása gyengült, a Naturalize megöli az összes lassabb Druid paklit.

A Hall of Fame-be került lapokat eredeti áron törhetjük be, azonban megkapjuk értük egyben a varázsport. Magyarul, ha megvan Baku the Mooneater, akkor betörhetjük 400 dustért, plusz kapunk 1600 dustot, mikor élesedik a frissítés, ami száműzi a Wildba a lapot.

Ingyen pakk

Ha bejelentkeztek a kliensbe március 25-én éjféltől, április 2-ig, akkor garantáltan kaptok egy-egy pakkot a Journey to Un’Goro, Knights of the Frozen Throne és Kobolds & Catacombs kiegészítőkből

További információkat is kaptunk:

  • Az Arénában szerzett győzelmek is beleszámolódnak a Golden Herohoz szükséges 500 winbe
  • Random card back opció kerül a kliensbe, amivel feldobhatjuk a meccseket
  • A legendás küldetéseket is lehet majd rerollolni, –sőt, minden kiegészítő indulásakor kapunk majd egyet
  • Az Arénában rotálódnak majd az épp elérhető kiegészítők, vagyis mindig új élmény lesz kiegészítőről, kiegészítőre játszani ezzel a móddal
  • 700 aranyért, vagy 19,99 dollárért jönnek a megvásárolható Solo Adventure-ök minden kiegészítőhöz, amik teljesítésével rengeteg jutalomra tehetünk szert:

Rengeteg színes és hiánypótló tartalmat kapunk a Blizzardtól, azonban a veterán játékosok és a kompetitív, profi közösség ezekből nem sokat fog megérezni. Továbbra sincs plusz PvP kontent, amivel még jobban elmerülhetnénk a játékon belül, legyen szó többek között a Tournament módról, vagy a ladder átdolgozásról.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!