Nyerj tier VIII-as tankot a kérdőív kitöltésével!

Nyerj tier VIII-as tankot a kérdőív kitöltésével!

Szerezz ingyen Progettot vagy 50TP Prototypet, de akár a a WoT gyűjtői kiadása is az öledben landolhat!

A Soldiers of Fortune bajnokság csúcspontjához közeleg. A hétvégén újra egymásnak feszülnek a World of Tanks top klánjai, de vajon sikerülhet bármelyiküknek is letaszítani képzeletbeli dobogójáról a FAME-t? Tippeld meg a bajnokság eredményeit, és nyerj tier VIII-as prémium tankokat, World of Tanks gyűjtői kiadást, 50€ értékű Paysafe kártyát vagy 7 nap prémiumot!

Tippek a kitöltéshez

A negyeddöntő nyertes együttesei vélhetően a THROW, a SHEKL, a -PJ- és a FAME lesznek. A következő lehetőségnél érdemes szintén ezeket a csapatokat választani. A bemutató mérkőzésnél vélhetően a FAME-nek és a SHEKL-nek lehet esélye, de a végső összecsapást a FAME nyeri majd. A meccs talán kissé egyoldalú lesz, így 7-3 körüli eredményre lehet számítani. A harmadik helyen papírforma alapján a THROW végezhet. A legnagyobb sebzés valószínűleg 6.000 fölötti lesz, és bár a kilőtt tankok számát megsaccolni igen nehéz, de egy-egy jobb Himmelsdorf körben akár a 6 megsemmisítés is összejöhet. A leggyorsabb mérkőzésnél mindenkinek a saját belátására kell bíznia a döntést, de 3:30 alatt Cliffen érhet végez mérkőzés, így az 5 perces választás biztosabbnak tűnik.

EBR 105 gyakoriság

Használata elképzelhető Prokhorovkán, Live Oakson, Sand Riveren és Westfielden, és ha mindkét csapat csak egyet bevisz ezekre a pályákra, már akkor bőven tíz felett vagyunk. Vajon mennyien használják majd?

Chieftain gyakoriság

Szerencsére itt nincs kérdés, mert az új CW jutalom harckocsi olyan jól sikerült, hogy biztosan viszik majd, ha tudják. Több, mint tíz a helyes válasz!

Nincs más hátra, mint kitölteni a kérdőívet!

Kattints az alábbi linkre a kérdőív kitöltéséhez!

Nézd élőben a döntőt!

A negyeddöntőkre szombaton 17:00 órától kerül majd sor, míg a döntőket vasárnap 17:00 órától magyarul élőben is követhetitek az alábbi csatornán.

Melyik nyereményt szeretnéd leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.