Egy életre szóló lecke, melyet a FIFA tanított

Egy életre szóló lecke, melyet a FIFA tanított

Amikor egy játék jelenti a mentsvárat és tartja a lelket az emberben. Egy újabb nagyszerű történet a kitartásról és a pozitív szemléletről.

Sajnálatos módon a világban nem csak tündérmesék léteznek, azonban mindig lenyűgöző látni, ha az emberek hátrányos helyzetük ellenére a videojátékok (vagy bármi más) hatására visszanyerik életszeretetüket és bátorságukat, kitartásukat a jövőre nézve. Korábban írtunk már egy magyar játékosról is, aki pozitivitásával hihetetlen erőt adott –és ad a mai napig– az embereknek:

Most itt egy másik történet, amely egy komoly beavatkozásról szól, de a FIFA újabb játékos életerejét adta vissza. Ezt a leckét pedig, amit az úriember kapott az élettől, most szeretné átadni mindenkinek:

"Néhány hónappal ezelőtt töltöttem be a 18-at. Az egyik olyan dolog, ami miatt a felnőtteknek általában nem kell aggódnia, az az agyműtét. Elkezdtem FIFA-zni, hogy eltereljem a gondolataimat az életemet megváltoztató procedúráról, melyen át kellett esnem. Ahogy feküdtem az ágyamban sokszor és hallucináltam a fájdalomcsillapítóktól vagy volt olyan, hogy azt sem tudtam magamnál vagyok-e, csak egy dolgot akartam, FIFA-zni.

Aztán 180 fokos fordulatot vett az életem, betöltöttem a 18. életévemet, és végre felnőttnek érezhettem magamat, de jelenleg egy totyogós szintjén vagyok, így másoktól függök még akkor is, ha egy üveget kell kinyitni vagy, ha fel akarok öltözni. Nagyon nehéz volt az elmúlt néhány hét. Először láttak sírni a szüleim.

Mindennap bejelentkezek a FIFA fiókomba, átnézem az új tartalmat, és komolyan ez mosolyt csal az arcomra. Squad Battles-t játszok fun csapatokkal, és olyan futballistákat használok, mint Emiliano Sala vagy Papu Gomez, ez pedig boldoggá tesz, még akkor is, ha csak professionalon játszok. A bronz csomagok kinyitása teljes mértékben kiűzi a gondolataimat a fejemből, és legalább néhány coinnal közelebb visz a következő SBC megvalósításához."

Bár nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy ez az a játék, amit mindenki szeret gyűlölni, és utálja kimondani, hogy szeret. Nekem azonban nagyon sokat segített ebben a helyzetben. Olyan kevés dolog miatt adhatok mostanában hálát, mégis ez a játék visszahozta valamelyest az örömöt az életembe.

Legközelebb, –ha arra gondolsz, hogy ez a játék egy szar, vagy milyen szerencsétlen vagy a csomagnyitás miatt–, jusson eszedbe az is, mindig lehet sokkal rosszabb. Az élet nem garantál semmit, és ne felejtsük el, mindig lássuk meg benne a jót, még akkor is, ha olyan kis dologról van szó, mint a FIFA.

Elnézést, ha ezt a poszt egy kicsit túl ömlengős lett, gyógyszerek hatása alatt állok. Köszönöm a sok kedves hozzászólást és biztatást, nagyon hálás vagyok!"

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!