Megjött az első Ultimate Scream boost

Megjött az első Ultimate Scream boost

A halloweeni lapokat most először erősítette az EA, –és nem is fukarkodott az extra pontokkal.

Talán egyeseknél már feledésbe is merült, azonban az EA gyorsan visszahozta a köztudatba az Ultimate Scream kártyákat, hiszen komoly boostokkal ajándékozta meg a tulajait.

A 2018 október 19-én megjelent keret csak egy ideig volt elérhető a csomagokban, viszont, aki szerzett ilyen lapot az most örülhet. Nem kevés extrák szoktak kapni az év bizonyos részében, és az EA azt is megosztotta, hogy ez a mostani még csak a kezdet. Íme az alap keret:

A Boost után pedig így néznek ki a játékosok:

Nem minden esetben beszélhetünk javulásról, hiszen Calhanoglu esetében például –az első verziót illetően– jobb Passinggal rendelkezett (90 -> 83), de Mandzukicnál is megfigyelhető a gyengítés a Pace értéknél (90->70). Rajtuk kívül is akadnak még, akik egy-egy tulajdonságukból bizony vesztettek pontokat.

Még két ilyen shift lesz a közeljövőben. A második március 15-én, majd a harmadik április 12-én. Ekkor tovább erősödnek ezek a kártyák. Az április 12-i utolsó shift alatt a lapon látható 6 tulajdonság közül kettő 99-re növekszik minden futballistánál, és úgy is marad FUT 19 hátralevő részében.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!