A Matchmaker fejlesztésének következő lépcsőfoka!

A Matchmaker fejlesztésének következő lépcsőfoka!

A Wargaming megoldása jónak tűnik, –így a kérdés már csak az, hogy mikor vezetik be?

Ha valamiért, akkor a Matchmaker nem megfelelő működése miatt szüntelenül zúgolódnak a játékosok. A kezdeti +/-4-es MM helyett egy jóval játékosbarátabb +/-2-es jött létre, –de vannak kisebb szépséghibái, amit a Wargaming állítása szerint képes orvosolni. Lássuk hogyan képzelik el!

A fő probléma a tier VIII-as tankok rossz besorolásában keresendő, ezért új sablonokban gondolkoznak, amik dinamikusabban és rugalmasabban működnek, és jobban igazodnak a váróban lévő tankok számához.

  • 7-8, 6-9, 5-10 és 4-11 sablonok a két szintű meccsekre.
  • 4-5-6, 4-4-7 és 5-5-5 sablonok a három szintű meccsekre.
  • Ezeken kívül egyéb rendezési minták is megjelenhetnek.

A régi matchmaker

Hibája, hogy a tier VIII-as harckocsik túl gyakran kerülnek olyan mezőnybe, ahol magasabb tierű ellenfelekkel kell szembeszállniuk.

Az új matchmaker

Bár a tier VIII-as tankok továbbra is találkozhatnak magasabb szintű ellenfelekkel, de mivel sokkal gyakrabban kerülnek majd a saját közegükbe, így talán kevésbé érzik majd frusztrálónak a helyzetet.

Tervek a közeljövőre nézve

A fenti tervek a tesztek alapján kivitelezhetőnek tűnnek, így hamarosan az éles szerverek egyikére is behozzák az új matchmakert. A begyűjtött adatokat megvizsgálják, és ha úgy ítélik meg, hogy ez a csaták minőségének javulásához vezet, –és ezzel a közösség is egyetért–, akkor bevezetik minden szerverre.

Mit gondolsz a tervezetről? Látsz benne hibát, –vagy ezúttal sikerült jó matchmakert alkotniuk a fejlesztőknek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.