Kínai kamunak néznek ki, mégis több 100 ezer forintot érnek a Major zajszűrős fejhallgatói

Kínai kamunak néznek ki, mégis több 100 ezer forintot érnek a Major zajszűrős fejhallgatói

Kinézet alapján nem mondanánk meg, hogy azok profi headsetek.

Miközben a Na'Vi és az ENCE már a legjobb 4 közé jutott tegnap, mindenki arra lett figyelmes az első képek alapján, hogy milyen zajszűrő headset van a játékosokon. Nem a szokásos ESL fejhallgatót láttuk és ránézésre mindenki valami olcsó megoldásra tippelt. A valóság ennél nem is lehetne távolabb.

01

Biztosan emlékeztek, hogy tavaly a FACEIT London Majorön sokan panaszkodtak a fejhallgatók minősége miatt és bár hivatalosan sosem lett megerősítve, minden jel arra mutatott, hogy egy alsó kategóriás, 50 dolláros eszközzel voltak kénytelen játszani a meccsek. Első ránézésre a most használt fejhallgatók sem kerülnek többe, de bebizonyosodott, hogy ez nem így van.

A játékosok ugyanis a kifejezetten pilótáknak fejlesztett, Bose A20 Aviation fejhallgatót használják, ami itthon 320.000 forinttól kezdődik, azaz több, mint 1000 dollárba kerül. Jó látni, hogy az ESL az ilyen részletekre is maximálisan figyel és a lehető legjobb minőséget nyújtja minden téren. Kíváncsi leszek vajon a StarLadder is tudja-e hozni ezt a minőséget vagy, hogy esetleg újra az ESL fogja megkapni a legtöbb Major szervezési jogát, ahogyan korábban is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!