Hall of Fame matek: mennyi dust jár vissza, mikor érdemes craftolni

Hall of Fame matek: mennyi dust jár vissza, mikor érdemes craftolni

Hearthstone kisokos, avagy matekozzunk együtt! Így maxolhatod ki a dustot, a Hall of Fame rotálás után!

A Hall of Fame keretein belül kilenc lapot is száműznek majd a Hearthstone következő, éves rotációjával párhuzamosan. Ha lemaradtál volna a részletekről, itt elolvashatod őket!

Nem könnyű átlátni azonban, hogy mikor éri meg legyártani a lapokat, miért kapunk dustot a Hall of Fame frissítéssel és hogyan tehetünk szert ingyenes lapokra. Ebben segítünk nektek a következő példákon keresztül!

Első opció: megvan a lap, vagy lapok golden változatban

Ne csinálj semmit! Mivel a drágább változatért jár vissza a varázspor, ezért megkapod a maximális mennyiségűt. Ezek után bármikor betörheted, ha nem akarsz Wildban játszani a kártyával.

Második opció: megvan a lap, vagy lapok sima változatban

Ne csinálj semmit, kivéve akkor, ha szeretnél golden lapokkal játszani. Például Bakut legyártod 3200 dustért, amit vissza is kapsz később és betörheted a sima változatot 400 dustért, így +400 dustot kaptál és lecserélted a sima Bakut, golden Bakura.

Matek: legyártod a golden Bakut = -3200 dust, megkapod a dustot a Hall of Fame után = +3200 dust, összességében nullában vagy. Betöröd a sima változatot +400 dust és maradt egy golden Bakud. Ha nem csinálsz semmit, akkor kapsz +1600 dustot és maradt egy sima Bakud, amit betörhetsz bármikor. Ha a goldent legyártod és utána a goldent betöröd, akkor pont ugyanott vagy, mintha a sima Bakut hagytad volna magában. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy +1200 dustot szeretne, vagy egy sokkal olcsóbb golden Legendary-t.

Fontos, hogy a Legendary-k esetében csak egy példány után jár vissza a dust, epic / rare / common esetén, azonban két lap után is megkapjuk. Ha van egy golden Doomguard és egy sima Doomguardod, akkor mindkettő után kapsz dustot, vagyis 800 + 100 = 900 dusttal jutalmaz meg a rendszer. 

Harmadik opció: nincs meg a lap, vagy lapok semmilyen változatban

Gyártsd le teljesen ingyen a golden változatot, mivel a Hall of Fame élesedésekor, egy az egyben visszakapod a költségét. Ha mégsem tetszik az arany változat, akkor bármikor betörheted a szokásos áron a lapokat, vagyis tisztán üti a markod +1600 dust csak Baku és Genn esetén! Ugyanezt eljátszhatod az epic, rare és common lapoknál is, így rengeteg varázsport nyerhetsz egy kis befektetéssel.

Például a Glitter Moth és a Gloom Stag annyira népszerűtlen, hogy sokak gyűjteményében nincs ott. Ha most legyártod kétszer két példányban arany változatban, akkor befektettél 2 * 2 * 1600 dustot, vagyis 6400-at, de a Hall of Fame után ezt azonnal visszakapod, sőt még be is törheted az összes lapot, ezzel nyertél +1600 dustot!

Pontokban a további fontos információk:

  • Mindig a drágább változat után kapod meg a varázsport (1 golden Legendary és 1 sima Legendary van a gyűjteményben, akkor CSAK a golden Legendary után jár a dust visszatérítés)
  • Maximálisan annyi kártya után kapsz vissza dustot, amennyi példányban a lap szerepelhet a pakliban. Legendary-k esetén maximum egy példány után, epic / rare / common változatoknál maximum kettő darab után
  • Ha minden Hall of Fame-be került lapot birtoklunk arany változatban akkor összesen 19200 (!) dust üti a markunk
  • Várhatóan április első heteiben élesedik a patch, ami elhozza a Year of the Dragont. Addig van mindenkinek ideje számolgatni és legyártani a dolgokat

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!