Ha február 15-e előtt regisztráltál, akkor irány a teszt szerver!

Ha február 15-e előtt regisztráltál, akkor irány a teszt szerver!

Gyűjts tervrajzokat és szabd egyedire legénységedet az 1.4.1-es teszt szerveren!

A World of Tanks 1.4.1-es teszt szervere megnyitotta kapuit azok előtt, akik február 14-én 22:00 óra előtt regisztráltak a játékba. Töltsd le a teszt szervert, gyűjtsd be a tervrajzokat és szabd még egyedibbre legénységedet!

A frissítés részletei

Véletlenszerű jutalmak

Játssz normál játékmódban tier V-X-es tankokkal, és tegyél szert kreditre, fogyócikkekre, kötvényre, tervrajzokra és néhány egyéb értékes jutalomra az ajándékcsomagokból! Minél több csatát játszol, annál nagyobb eséllyel pottyanhat ilyen csomag az öledbe, -aminek esélyét játékon belül egy külön indikátor is jelezni fogja.

Tervrajzok

Tervrajzok szerzéséhez normál játékmódban kell játszanod. Természetesen véletlenszerű, hogy melyik harckocsi tervrajzának darabját kaparintod meg. Minden egyes begyűjtött darab csökkenti az adott jármű kifejlesztéséhez szükséges XP mennyiségét, –és ha mindegyiket összegyűjtöd, akkor XP ráfordítása nélkül is kifejlesztheted a tankot. Fontos kihangsúlyozni, hogy a kedvezmény csak a kifejlesztéséhez szükséges XP-t csökkenti, tehát a modulokra ugyanúgy kell XP-t költeni.

Személyre szabhatóbb legénység

A legénységi skinek megjelenése nemcsak egyedi kinézetet, hanem egyedi nevet is kölcsönöz embereidnek. Nem utolsó sorban egy rövid leírás is jár melléjük. Továbbá a legénység személyes adatai innentől ingyen megváltoztathatóvá válnak. Egyelőre arról nincs információ, hogy a korábban erre fordított aranyat visszaadják-e.

Egyéb változtatások

A felhasználói felület minimálisan megváltozott, illetve a tier VII-es tankokra innentől felhelyezhetővé válnak a különféle festések, a tier VIII-as tankokra pedig még több matricát ragaszthattok. 

World of Tanks 1.4.1 teszt szerver letöltése

A térképek közül Ensk, Westfield, Fisherman's Bay, Mountain Pass, Serene Coast, Paris, Pilsen, Glacier, Hinterland és Widepark fog változni.

Mit gondolsz az 1.4.1-es frissítésről? Ötletesnek találod az újításokat?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.