"Elfáradtam a profi játékban és motivációm sincs tovább folytatni" - flusha szünetelteti a játékot

Újabb csere a Cloud9-nál, flusha elköszönt a csapattól.

Ahhoz képest, hogy egy viszonylag új felállásról van szó, nem sikerült rosszul a Major a Cloud9 számára. Persze sokkal jobb is lehetett volna, hiszen bőven volt esélyük a legjobb 8 közé jutni, de végül nem jött össze.

01Nincs könnyű helyzetben a csapat a jövőt illetően sem, hiszen újabb változás történt a kezdő ötösükben. Maikil "Golden" Selim hosszú hónapok betegeskedése után végre visszatérhet a csapathoz, minden egészségügyi vizsgálaton megfelelt a fiatal irányító. Ezzel egy időben viszont Robin "flusha" Rönnquist elköszönt a csapattól, sőt, egyelőre a profi CS-t is abbahagyta.

"Őszintén szólva, eléggé elfáradtam már a profi játékban és motivációm sincs folytatni, úgyhogy most egy kis szünetet fogok tartani egészen addig, amíg kész nem vagyok a visszatérésre. A Cloud9-ban szembesültünk néhány váratlan problémával, de remekül éreztük magunkat folyamatosan és mindig együtt dolgoztunk ezek kijavításán, még akkor is ha nem igazán tudtunk velük mit kezdeni. Igazi barátokat tudtam szerezni, RUSH, autimatic, Valens és Kio személyében. Valószínűleg streamelni fogok a közeljövőben és persze a közösség aktív tagja maradok, de most pihenek egy kicsit."

Flusha egy igazán ikonikus alakja a CS-nek, nagyon sajnálnám ha nem látnánk őt többet profi csapatban. Motivációs problémákkal már a fnatic-ban is küzdött, reméljük, hogy a ki tudja magát pihenni és újult erővel tér majd vissza a szerverekre Señor Vac.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!