Több, mint 1 millió néző volt tegnap az ENCE vs. Na'Vi mérkőzés alatt

Több, mint 1 millió néző volt tegnap az ENCE vs. Na'Vi mérkőzés alatt

Minden jel egy új rekordot felállító döntő felé mutat.

Fantasztikus mérkőzés volt tegnap a ENCE vs. Na'Vi elődöntő, cseppet sem túlzok, hogy a Major eddigi legjobb összecsapását láthattuk, amit csak a döntőnk van esélye felülmúlnia.

Valószínűleg a Na'Vi drukkerek nem élték meg annyira vidámán csapatuk tegnapi mérkőzését, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy a finnek remekül játszottak. Parázs mérkőzés volt, nem is csoda, hogy az eddigi legnagyobb nézőszámot produkálta.

Ne lepődjetek meg ha a twitter posztban egy nullával többet láttok, annyira azért nem ugrott meg a nézőszám, de így is egyidejűleg 1.000.400 néző követte a mérkőzést, mindezt úgy, hogy sem a GOTV-s nézők, sem a kínai számok nem lettek belekalkulálva. Összehasonlításképpen tavaly a FACEIT London Major döntőjét 1.084.126 néző követte szintén a kínai adatok nélkül, de a GOTV-vel együtt. Különösen szép a dologban, hogy sokan temették a játékot az ingyenes modellre váltás miatt, a fizetős drop rendszer miatt és a megújult Major formátum miatt. Azt kell mondjam, hogy nagyobbat nem is tévedhettek volna.

Ezt a számot minden bizonnyal felül fogja múlni a ma esti Astralis vs. ENCE döntő, de vajon sikerült megdönteni az ELEAGUE Boston Majorön felállított 1,8 milliós rekordot is?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!