Ráfordult a mezőny a célegyenesre: minden hiba végzetes lehet

Ráfordult a mezőny a célegyenesre: minden hiba végzetes lehet

Az MNEB kártyásainak egy-egy botlás végzetes lehet. Fokozódnak az izgalmak, de ki tudja megőrizni a hidegvérét?

Az utolsó harmadát kezdi meg hamarosan a maratoni távnak a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság Hearthstone versenyének mezőnye. Az erőviszonyok nagyjából már kirajzolódtak, de a pozícióharcért véres küzdelmek zajlanak a tabella elején és végén is. A tizedik meccsnapon ismét két rangadót követhettek élőben.

19:00 - PenhaDani vs. Wuncler

Teljesen eltérő előzményekkel vágnak bele az egymás elleni küzdelembe a jól ismert játékosok, ugyanis Wuncler, a LvL Up Esports tagja nagyon meggyőző győzelmeket aratott egy héttel korábban, PenhaDani azonban két 0-3-ba szaladt bele. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nagyjából kiegyenlítettek az erőviszonyok, de Wuncler megtalált valamit, amit eddig keresett, mivel gyakorlatilag semmit sem változtatott az elmúlt heti összeállításán, annyira jól teljesítettek a paklik.

PenhaDani paklijai

Wuncler paklijai

21:00 - Naerro vs. Kulshedra

Naerro paklielnevezései valószínű nem a lelkiállapotát tükrözik, mert minden esélye megvan arra a szegedi játékosnak, hogy kvalifikálja magát a rájátszásra. Az elmúlt héten Wunclerhez hasonlóan 2-0-zott, vagyis a formára nem lehet panasz. A BarCraft Green Haste hivatalosan is megalakult, ezzel Kulshedra formálisan is egy Hearthstone csapat tagjának mondhatja magát. Lehet ez a friss élmény hozhatja meg számára a sikert. Az biztos, hogy legutóbb CheeseHead ellen nagyszerűen fordított a Deathrattle Hunterrel, amivel most is bedarálhatja ellenfelét.

Naerro paklijai

Kulshedra paklijai

A tabella élén még mindig One Piece eSports CheeseHead nevét olvashatjuk, hiába bukott Kulshedra ellen, nem tudta LvL Up Esports Hulkeinstein kihasználni ezt a kisebb megingást. Mögöttük tíz (!) játékos sorakozik három meccsen belül, elképesztően szoros a mezőny.

A közvetített meccseken kívül is hatalmas rangadókra számíthatunk majd a tizedik meccsnapon, mivel Huby két One Piece eSports játékoson is át kell rágnia magát, először CheeseHead, majd Diaz próbálja megakadályozni a Team Plague játékosát a győzelmek bezsebelésében. Izgalmas lehet PenhaDani második meccse is, mivel a fiatal RIFT-es RangoB köztudottan nem adja könnyen magát, még akkor sem, ha Bullbence ellen sima 0-3-at játszott múlt hétfőn.

A közvetítések ezúttal is az E1TV hivatalos Hearthstone csatornáján mennek majd, ne felejtsétek el, hogy még mindig a mesekártya versenyek számítanak a legjobb esti programnak!

A játékosok ezúttal is posztoltak, kövessétek az oldalaikat, ha szeretnétek még több infóra szert tenni az MNEB-bel kapcsolatban:

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!