A magyar közösség kedvenc álcastílusai!

A magyar közösség kedvenc álcastílusai!

Felmérésünk eredményei a legnépszerűbb álcastílusokról a közösség véleménye alapján!

A WoT-ban is tombol a fesztiváli hangulat, aminek apropóján számos álcastílus került be a Premium Shopba. Vajon melyik lehet a legnépszerűbb? Természetesen megkérdeztünk benneteket, a válaszadók közül pedig kisorsoltunk egy szerencsést, aki megkapta tőlünk kedvenc álcastílusát. A nyertes ezúttal Caesar78 lett, aki a 2018-as WG Fest stílust választotta. Ezúton is gratulálnánk neki, és szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt!

Lássuk az eredményeket!

A WG Fest stílusok hihetetlen népszerűségnek örvendenek, bár az eredmények alapján a 2017-es egy kicsit jobban sikerült, mint a 2018-as. Persze ennek talán épp az az oka, hogy a 2018-as leginkább a 2017-es meseszerűbb másolatának tűnik.

A harmadik helyen szinte fej-fej mellett a Gamescom 2018, a Homeland és a Diversity zártak. A legkevesebb szavazatot az Italian Challenge kapta, de persze ez azzal is magyarázható, hogy sokan a melyik kell leginkább alapon szavaztak, -és mivel az Italian Challenge a Progetto maraton alatt megszerezhető volt, ezért a sor végére került.

Még egyszer köszönjük a részvételt, és ha gondoljátok, akkor osszátok meg velünk gondolataitokat a végeredmény kapcsán!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.