Újabb magyar siker a Soldiers of Fortune bajnokságon!

Újabb magyar siker a Soldiers of Fortune bajnokságon!

Hatalmas diadalt arattak vasárnap este a magyar játékosok!

A Soldiers of Fortune bajnokság elődöntőjébe meglepő módon a TRVST, a GX, a PERL és a FAME jutottak be, -míg olyan nagy nevek elvéreztek, mint a CSA és a SHEKL. A vasárnap este megrendezésre kerülő eseményen két magyar játékosnak, Kajzoonak és Gosztonyinak szurkolhattunk, akik a FAME kötelékében harcolva arattak elsöprő diadalt.

Jelentős szerephez jutott a két új tier X-es tank

Ahogy várható volt, a Chieftain a kompetitív mezőnyben is egy bivalyerős egységnek bizonyult, míg az EBR 105 sok esetben váltotta fel a korábban egyeduralkodónak számító T-100 LT-t. Sajnos az Object 260 és az Object 907 még mindig túl erősek, tehát főleg ezeket a szovjet tankokat láthattuk akciózni, de szerencsére felbukkant mellettük néhány Object 277, WZ-111 5A, IS-7, AMX 50B, BatChat, Object 279 (e), Object 268 V4 és Strv 103B is, -amik színesítették a mérkőzéseket.

213

Az legjobb orosz csapat a következő ellenfél

Az európai bajnokság győztes csapatának -így Kajzoonak és Gosztonyinak is- a legjobb orosz együttessel kell megmérettetniük a hamarosan megrendezésre kerülő bemutatómérkőzésen, ahol a tét egyrészről a címvédés, másrészről a fődíj megkaparintása. A showmeccs eredménytől függetlenül mindez újra egy hatalmas teljesítmény, ami a presztízsen túl körülbelül 30.000 aranyat, 4.000 kötvényt és egy World of Tanks gamer széket ért a két magyar tankásznak fejenként.

Figyelemmel követted a Soldiers of Fortune bajnokságot? Mit gondolsz a kialakult metáról?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.