Hódít Spotify-on az EZ4ENCE: már Lady Gagát is megelőzi

Hódít Spotify-on az EZ4ENCE: már Lady Gagát is megelőzi

A CSGO elmúlt napjaiban minden az ENCE-ről szólt. Az EZ4ENCE, a rajongói slágergyanús dal már a negyedik helyre kúszott fel a Spotify finn toplistáján.

Berobbant az ENCE a köztudatba, amikor underdogként bejutottak az IEM Katowice major versenyének döntőjébe. Miután hatalmas fordítás után sikerült átverekedni magukat a Na'Vi csapatán, megszületett a szlogen, ami azóta is hódít. Az EZ4ENCE dal hivatalos himnuszává vált a finn CSGO csapatnak, amit a lengyel közönség is kitörő lelkesedéssel fogadott, amikor bevonult az ENCE az Astralis elleni döntőbe.

Az elkövető nem más, mint a The Verkkars együttes, akik egy hónappal ezelőtt töltötték fel a legnagyobb videómegosztó portálra az EZ4ENCE (kannatuslaulu) számot, ami már lassan eléri a félmilliós megtekintést. Nem sokat érteni a finn szövegből, de nem is ez a lényeg, hanem a jelenség, a hype és a hatalmas tett, amit véghezvitt a finn csapat. A Spotify finn Top 50-es listáján már a negyedik helyig küzdötte fel magát a sláger, miközben olyan dalokat utasított maga mögé, mint Ariana Grandetől a 7 rings, vagy az Oscar-díjas Shallow Lady Gaga és Bradley Cooper előadásában.

A határ a csillagos ég, mármint az ENCE számára, mivel minden esélyük megvan arra, hogy a következő évek meghatározó CSGO csapatává nőjék ki magukat. Az biztos, hogy szurkolók tízezreinek a szimpátiáját nyerték el és ebben rengeteget segített az EZ4ENCE kifejezés és természetesen a The Verkkars dala is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!