Helycsere a tabella élén: Beast Hunter nélkül arat Hulkeinstein

Az MNEB legutóbbi meccsnapján megtörtént a helycsere a tabella tetején. 22 forduló után már nem CheeseHead az első!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének 11. meccsnapján megtörtént az, ami már ott lógott hetek óta a levegőben. A nagyszerű teljesítmény meghozta a gyümölcsét és Hulkeinstein a jobb tiebreakernek köszönhetően átvette a vezetést CheeseHeadtől. Összefoglaljuk a tegnapi meccsnapot!

Wuncler vs. PenhaDani

Jobb formában érkezett Wuncler a rangadóra, de végül PenhaDani jó játékkal, egy nagyszerű paklival háromszor is felülkerekedett a LvL Up Esports játékosán. Az első meccsen óriási fiesztát mutatott be Wuncler, de utána elfogyott a szerencséje. A Clone Priest volt az egyetlen paklija, ami meccset tudott nyerni, majd három vereséget könyvelhetett el zsinórban. Először a Clone Priest, majd az Odd Paladin, végül a Beast Hunter is kikapott PehaDani Beast Hunterétől.

Győztes: PenhaDani

Naerro vs. Kulshedra

A szegedi bandaháborúban a középmezőny végéről két játékos vett részt. A BarCraft Green Haste színeiben Kulshedra, Naerrohoz hasonlóan a playoffért küzd minden erejével. Érkezett is az első meccsen jött is az Odd Secret Mage, ami simán lemosta a múlt héten parádésan teljesítő Deathrattle Huntert, de Kulshedra nem tört meg és az Even Paladinnal fordítani tudott a párharc alakulásán. Először a Mage, majd a Warlock és a Hunter is letette a fegyvert Uther előtt.

Győztes: Kulshedra

A streamelt meccseken kívül is zajlott az élet és több helyen is változás történt a tabellán. Ezek közül a legfontosabb minden kétséget kizáróan, hogy a tabella élén 22 meccs után nem One Piece eSports CheeseHead nevével találkozhatunk. Teljesen megérdemelten előzte meg LvL Up Esports Hulkeinstein, aki a legjobb teljesítmény nyújtotta az elmúlt hónapban és tette mindezt úgy, hogy a Beast Huntert, ami a legnépszerűbb pakli jelenleg a mezőnyben nem használta a lineupjában. Nem csak Hulkeinstein zárta pazarul a tegnapi napot, de PenhaDani, Bullbence, Griotgard és Kulshedra is 2-0-zott, ezzel még jobban összerázódott a mezőny.

Ismét értékeltek a játékosok, amiket a következő oldalon ti is elolvashattok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!