Átalakul az Aréna: ingyenes extra pakkok üthetik a markunk egy kis ügyeskedéssel

Átalakul az Aréna: ingyenes extra pakkok üthetik a markunk egy kis ügyeskedéssel

Néhány jól bevált mozdulat, kellő türelem és már érkeznek is az ingyenes pakkok!

A Year of the Dragon, avagy a Sárkány Éve elhozza nekünk a legújabb kiegészítőket, az új funkciókat, a rotációt, a Hall of Fame-et és nem utolsó sorban a megújult Aréna módot is. Mivel minden egyes kiegészítőben változások történnek az Arénán belül is, ezért érdemes fejben tartani, hogy az ingyen extra pakkok megszerezésének lehetősége ezúttal is mindenki számára elérhető lesz. De milyen módon lehet kipréselni még több ingyenes tartalmat a Hearhstone-ból? Ebben segítünk nektek!

Az Aréna mód sokak számára teljesen ismeretlen funkcióként van jelen a kliensen belül. Mivel nem előre összeállított deckekkel kell minél jobb eredményt elérni, ezért inkább nem is próbálkoznak vele azok, akiknek mindene a ladder. A Sárkány Évében megváltozik majd az elérhető lapkészlet, amiből összeállíthatjuk a 30 kártyából álló paklinkat. Ez azt jelenti, hogy a Basic, Classic, Curse of Naxxramas, Whispers of the Old Gods, Mean Streets of Gadgetzan, The Witchwood szettek és az idei év első kiegészítőjének lapjai lesznek benne majd a poolban az áprilisi nagy frissítés után, ami elhozza nekünk az új kiegészítőt, a rotációt és minden mást. 

Mivel átalakul az Aréna, ahogy azt a Dual-Class, Taverns of Time és Wild módoknál is tette, lehetőségünk lesz teljesen ingyen aréna belépőket szerezni. Ehhez mindössze annyi a dolgunk, hogy két vereséggel otthagyjuk az aktuális runt, mielőtt jön a változás és az automatikus retire után garantáltan kapunk majd kompenzációként egy belépőt, amivel megkezdhetünk egy újabb menetet. Ezzel a stratégiával azok is ingyen pakkokra tehetnek szert, akik egyébként még sosem Arénáztak, mivel a kiegészítők között lehetséges, hogy további módosításokat is bevezetnek ebben a játékmódban.

7-1 és 7-2 után érdemesebb tovább játszani, mert 8, vagy afeletti győzelem megszerzése esetén lehetőségünk van Legendary lapot kapni jutalomként. A Blizzard ezúttal is felhívja majd a figyelmünket arra, hogy hamarosan élesednek a módosítások az Arénában, ezért fejezzük be a runt, de ezt jobb figyelmen kívül hagyni és dörzsölhetjük a tenyerünket, mivel hamarosan érkeznek az ingyen pakkok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!