Legjobb paklik Rank 5 alatt: már nem a Paladinok a legerősebbek

Minden a Hearthstone következő kiegészítőjéről szól, de ne felejtsük el, hogy addig még vagy egy márciusi szezon. Ezek most a legjobb paklik Standard formátumban, Rank 5 alatt!

Szivárognak a részletek a Hearthstone következő kiegészítőjéről és ennek árnyékában megbújik a márciusi szezon, ami a nagyon durva rotáció előtti utolsóként vonulhat be a történelembe. A 2017-es kiegészítőket még nagyjából 30 napig pörgethetitek, csakúgy mint Bakut és Gennt, amiket idejekorán száműzött a Blizzard a Wild formátumba. Mutatjuk a legjobb paklikat, amikkel érdemes farmolni a helyezéseket a Standard formátumban!

A korábbi hetekben tapasztalt Paladin dominanciát csak egy hős és egy változat képes megtörni, a Deathrattle Hunter. A Charged Devilsaurok, a Devilsaur Eggek és a rengeteg Deathrattle szinergia még mindig ellehetetleníti a népszerű Control változatokat, amiket azért kezdtek el újra erőltetni, mert megjelentek az Aggro deckek. A Secret és Odd Paladinok, továbbá a Midrange Hunter népszerűsége eddig is jól mutatta, hogy van igény az erős és gyors paklikra, a Secret Huntert meg újra felfedezte a közösség. Spellstone nerf ide, Hunter's Mark gyengítés oda, szinte változatlan felállásban darál tovább Rexxar.

A sok Hunter és Paladin között szinte elvesznek a lassú paklik, mint az Odd Warrior, vagy a Control Priest, amik kifejezetten jól teljesítenek a gyorsabb típusok ellen, de megtréfálhatja őket a Midrange paklik zászlóshajója, amin a DR Hunter a kapitány és az Even Paladin a helyettese. Valószínű érdembeli változások nem történnek már áprilisig, mivel nem nagyon van grindolni ladderen és érződik, hogy mindenki már a rotációt és a kiegészítőt várja.

Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8K3gX7BfgIxsIC08UChtMCnOICtuoCgPMCoIADCpcIq8IC2MICnM0C080C3dICi+EC4eMC8vECufgCAA==

Even Paladin

Kód: AAECAZ8FCrcE+gaWCbnBAsLOArfpAs30Auv3Av37AsCPAwrcA/IFlgbPBooHrwf+B7PBAojHApboAgA=

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8EpwXQ9AKe+AINRvAD9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblAgA=

Secret Paladin

Kód: AAECAZ8FBvIFucECg8cCuMcC0eEC2P4CDIwBngHIBKcFlgavB7EIs8EC48sC+NIC1uUCrfICAA==

Odd Control Dragon Warrior

Kód: AAECAQcEogmS+AKe+AKggAMNS6IE/webwgLK5wKD+wKO+wKe+wKz/AKBhwOLhwPsiQPolAMA

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!