Az éllovasok csapnak ma össze: Hulkeinstein és CheeseHead már készül a harcra, de nem a kudarcra

Az éllovasok csapnak ma össze: Hulkeinstein és CheeseHead már készül a harcra, de nem a kudarcra

Hulkeinstein és CheeseHead eldöntheti az első hely sorsát, utána Wuncler és Robág egy jó kis LvL Up partit csap a mai közvetítésen!

Az eddigi legfontosabb és remélhetőleg legizgalmasabb mérkőzéssel folytatódik a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének alapszakasza. A tabella első két helyezettje feszül egymásnak a virtuális asztal fölött, majd egy hatalmas LvL Up partival készülnek a szegedi csapat kártyásai. Nézzük meg mire számíthatunk a tizenkettedik mérkőzésnap!

19:00 - Hulkeinstein vs. CheeseHead

Az első a másodikkal, azaz a LvL Up Esports oszlopos tagja, a One Piece eSports mágusával csap össze. A két NFL rajongó megmutathatja, hogy ki is a jobb kártyás és ki zárhatja az első helyen az MNEB alapszakaszát. Jelenleg fej-fej mellett haladnak a célszalag felé, de a mostani forma alapján talán Hulkeinstein jobb esélyekkel pályázhat a győzelemre. Garantált, hogy mindkét játékos a maximumot fogja nyújtani és zseniális húzásokkal a szobánkba varázsolhatják a nagybetűs Hearthstone Élményt!

Hulkeinstein paklijai

CheeseHead paklijai

21:00 - Wuncler vs. Robág

Az éllovasok összecsapása után jöhet a megérdemelt fieszta, amit a LvL Up Esports két játékosa prezentál. Robágnak kötelező a győzelem, ha nem akarja elengedni a playoffot, amíg Wunclernek az első két hely lebeghet a szeme előtt. Papíron egyértelműen Wuncler az esélyesebb, de a pozíció semmit sem számít. Nem véletlen, hogy Bullbence a legújabb mumusa az MNEB mezőnyének.

Wuncler paklijai

Robág paklijai

Hulkeinstein és CheeseHead mögött kezd leszakadni a mezőny, de még nyolc meccs mindenkinek hátravan, azaz többeknek van még esélye odaérni az első két helyre, ami már a garantált offline döntőt jelenti. Bullbence hatalmas feltámadásba kezdett és előre kell menekülniük az alsóbb szekció kártyásainak, ha nem akarják, hogy elkapja őket a RIFT Esports fiatal titánja.

A közvetítés ezúttal is az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján érkezik 19:00-tól. Készítsétek a popcornt és az üdítőt, emlékezetes a mai nap!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!